Strategische samenwerking tussen ABB en MA-IT

MA-IT

Onlangs heeft ABB Electrification de krachten gebundeld met MA-IT MyAutomation, twee titanen in de wereld van industriële automatisering en digitalisering. Als onderdeel van deze baanbrekende samenwerking hebben ze zich gepositioneerd als Technology Partners, gericht op het leveren van geavanceerde oplossingen aan de groeiende industriële markt.

De achtergrond en drijfveer van deze samenwerking ABB en MA-IT

De industriële sector ziet een exponentiële groei in de vraag naar geavanceerde automatiserings- en digitaliseringsoplossingen. ABB produceert innovatieve producten. Tegelijkertijd beschikt MA-IT over 140 hoogopgeleide hardware- en software-engineers. Zij zien de waarde van hun samenwerking. Deze samenwerking beantwoordt een groeiende vraag. Samen identificeren ze de behoeften van machines en processen. Vervolgens zetten ze deze behoeften om in betrouwbare applicaties. Dit is een essentiële dienst voor klanten die wellicht de expertise of middelen missen om dergelijke projecten zelfstandig te realiseren.

Binnen deze samenwerking ligt de nadruk op ondersteuning van specifieke segmenten zoals OEM‘ers, machinebouwers en systeemintegrators. Hierbij is het vermeldenswaard dat deze collaboratie perfect aansluit bij de activiteiten van B&R (een onderdeel van ABB) en MA-IT. Als gekwalificeerde kennispartners hebben MA-IT en B&R jarenlange ervaring in het bedienen van dit marktsegment.

Het potentieel van deze gebundelde expertise

Het combineren van de kennis en expertise van ABB en MA-IT belooft veel voor de toekomst van industriële hardware- en softwareoplossingen. Erwin Rodenburgh van ABB deelde zijn inzichten over deze unieke samenwerking: “Terwijl ABB van nature uitblinkt in het ontwikkelen van vooruitstrevende hardware, merken we dat klanten vaker verlangen naar deze hardware in een direct toepasbare oplossing. MA-IT speelt een cruciale rol door onze hardware te matchen met de wensen van de klant, en deze te vertalen naar praktische hardware- en software-oplossingen.”

Maarten Bulsink van MA-IT voegt hieraan toe: “Onze focus ligt op strategische samenwerkingen en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Door diepgaand inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen van onze klanten en met een sterk team van meer dan 140 engineers en ICT-specialisten, verzekeren we de succesvolle realisatie van engineering- en automatiseringsprojecten. De innovatieve producten van ABB passen perfect binnen deze visie.”

Meer informatie over MA-IT

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.