Sensor Partners BV en Sensor BV bundelen krachten

Sensor Partners

Onlangs werd bekend dat Sensor BV en Sensor Partners BV hebben besloten hun krachten te bundelen en weer samen verdergaan als Sensor Partners BV. Deze samensmelting heeft als doel gericht te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde naar de klanten te vergroten.

Ooit samen begonnen en daarna als zusterbedrijven jarenlang onder de Sensor Groep, hebben deze bedrijven nooit ver van elkaar afgestaan. Het is dan ook een logische stap om weer terug tot elkaar te komen. Wij bundelen onze krachten met het nieuwe uitgebreide pakket van niet alleen contactloze sensoren (en toebehoren), maar ook thermische producten. Daarmee kunnen we nóg beter klaar staan voor de klant. Deze samensmelting is ook terug te vinden in het vernieuwde logo. Er is gekozen om een sensor terug te laten komen in het icoon van het logo met daarin het kleurenverloop van een warmtebeeldcamera. De bekende kleur van Sensor BV is hierin aangehouden. Het groene vinkje in het icoon is een verwijzing naar onze kernwaardes: kwaliteit en continuïteit.

Sensor Partners BV opereert vanuit twee kantoren, het hoofdkantoor gevestigd in Drunen (Nederland) en het kantoor in Zellik (België). Sensor Partners BV is gespecialiseerd in contactloos meten in de breedste zin van het woord; van sensoren en toebehoren tot thermografie.  Sinds 2019 is Sensor Partners BV onderdeel van Indutrade; een internationale industriële bedrijvengroep die technische (niche) producten verkoopt. Inmiddels zijn er meer dan 200 bedrijven onderdeel van Indutrade, waarvan ruim 20 in de Benelux.

Meer informatie bij Sensor Partners

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie