Seminar Basics of Industrial Processing

Basics of Industrial Processing

Het seminar Basics of Industrial Processing op de WOTS is een seminar dat voor iedere bezoeker aan de World of Industrial Processing interessant is. Dit komt omdat de beursorganisatie u mee gaat nemen in het gehele proces van de industrie. Dus bent u nieuw in het vak, dan is het natuurlijk hartstikke interessant om alle stappen eens goed in te zien, maar ook juist voor diegene die al jarenlang gespecialiseerd is in één van de stappen is het erg handig om weer eens bewust te worden gemaakt van de stappen die voor of na u liggen. Hierdoor kunt u wellicht beter samen werken en begrijpt u de struikelpunten van uw klant.

Op donderdag 29 september om 09.00u vindt het seminar Basics of Industrial Processing plaats. Perry Verberne van Van Beek Schroeftransport trapt het seminar af met het vraagstuk ‘Wanneer kies u nu voor welke transporttechniek?’ Er zijn een hoop verschillende vaste stoffen die je ook weer op een heleboel manieren kunt transporteren. Maar welke is manier is nu het beste?

Vervolgens gaat Siert Wiersema van AERZEN Nederland het over energiebesparing en digitalisering hebben bij toepassingen op blowers en compressoren. Zeker met de huidige energieprijzen is het erg belangrijk om hier goed op te letten. Maar ook de digitalisering is natuurlijk al jaren aan het groeien. Hoe kunt u de machines zo efficiënt mogelijk maken en welke techniek is toepasbaar in de praktijk?

Dick Klaassen van Hoppenbrouwers Techniek neemt u vervolgens mee in de wereld van Unified Namespace. Een nieuwe manier om OT en IT met elkaar te koppelen. Het belooft een volledig geïntegreerde softwarelaag binnen uw fabriek te zijn en een datastructuur waarop elk algoritme kan worden losgelaten. Deze presentatie deelt de geheimen van de Unified Namespace en maakt digitale transformatie praktisch.

Robert Tiesma van IKA Process sluit het seminar Basics of Industrial Processing af over het mengen en mixen van een poeder in een vloeistof. Hij verteld hier meer over in zijn video!

Meldt u aan voor het seminar in de bezoekersregistratiemodule.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.