Samenwerking AVEVA en Ultimo om Intelligent Asset Performance te optimaliseren

AVEVA plant

Ultimo, een vooraanstaande Enterprise Asset Management-aanbieder (EAM), gaat een technology partnership aan met AVEVA, een wereldwijde marktleider op het gebied van industriële software, het stimuleren van digitale transformatie en duurzaamheid. Doel van de samenwerking is om asset-intensieve bedrijven in staat te stellen acties uit te voeren op basis van optimale asset performance-strategieën en intelligentie.

Met deze samenwerking bundelen AVEVA en Ultimo de krachten door AVEVA Insight, het intelligente Asset Performance Management-platform (APM), en Ultimo’s vooraanstaande EAM-cloudplatform te combineren om zo een end-to-endoplossing op de markt te brengen, inclusief mogelijkheden voor HSE (Health, Safety en Environment) en mobiliteit. Hierdoor kunnen klanten operationele en technische data in context bekijken en een workflow gebaseerd op predictive analytics stimuleren. Zo wordt het technische personeel beter in staat gesteld weloverwogen beslissingen te nemen, op basis van echte data.

Het toevoegen van AVEVA Asset Strategy Optimization en AVEVA Operations Control aan de lijst van geïntegreerde oplossingen met Ultimo, levert een combinatie die de assetprestaties, veiligheid en duurzaamheid verbeteren. Samen transformeren AVEVA en Ultimo het EAM-landschap in een coöperatieve omgeving, ten gunste van de klanten.

Willem-Jan Scholten, CEO van Ultimo: “Met deze samenwerking integreren we AVEVA’s hoogwaardige operationele datamanagement met Ultimo’s vooraanstaande EAM-software, waardoor we meer waarde kunnen creëren voor onze klanten. Nederlandse bedrijven in de water management sector profiteren al van onze geïntegreerde diensten en gebruiken deze integratie om voorspelbaar onderhoud te realiseren. AVEVA heeft daarnaast een uitgebreid wereldwijd netwerk aan klanten en channel partners. Ik ben dan ook trots te melden dat we al partnerships kunnen aankondigen met drie van deze AVEVA channel partners: Inoteam in Frankrijk, Logitek in Spanje en Drücker Steuerungssysteme in Duitsland. Voor ons is deze samenwerking dus ook een belangrijke erkenning van onze groeistrategie en van de kwaliteit van onze diensten.”

Kim Custeau, Senior Vice President APM en MES bij AVEVA, vertelt: “Als onderdeel van onze portfoliostrategie werken we samen met belangrijke EAM-leveranciers om de cirkel van werkuitvoering te sluiten, van risico-gebaseerde strategieën tot HSE. Met de oplossingen van AVEVA zijn Ultimo’s klanten in staat real time gegevens van de fabrieksvloer te integreren om bruikbare informatie, AI en mogelijkheden voor analytics te leveren. Dit verhoogt de operationele behendigheid en prestaties in een constant veranderende werkomgeving. Als een gecertificeerde AVEVA-partner staan de oplossingen van Ultimo ook in onze online AVEVA product finder.”

Ultimo Software Solutions

Ultimo Software Solutions levert het EAM-cloudplatform ‘Ultimo’. De software wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 2000 klanten in manufacturing, healthcare, logistics, infrastructure en utilities. Het biedt klanten in deze sectoren vele voordelen, zoals verhoogde uptime, het beheren van kosten, verhoogde levensduur van installaties, makkelijk voldoen aan wetten en regelgevingen en de zekerheid van een veilige werkomgeving.

AVEVA

AVEVA is een leverancier van industriële software en stimuleert digitale transformatie voor industriële productiebedrijven die complexe operationele processen beheren. Met Performance Intelligence verbindt AVEVA de kracht van informatie en Artificial Intelligence (AI) met menselijk inzicht om snellere en accuratere besluitvorming te faciliteren en zo sectoren te helpen hun operationele oplevering en duurzaamheid te vergroten.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.