Ronald Elbers 25 jaar aan het roer van VSE Industrial Automation

Ronald Elbers VSE Industrial Automation

Ronald Elbers is vandaag precies 25 jaar directeur-eigenaar van VSE Industrial Automation in Schoonhoven. Een feestelijke dag voor collega’s en oud-collega’s.

Op 19 mei 1997 nam Ronald Elbers het bedrijf Van Schelven Elektrotechniek (VSE) in Schoonhoven over. Onder zijn leiding transformeerde het voormalige installatiebedrijf tot een high-end industrieel automatiseerder en motion control specialist met gerenommeerde opdrachtgevers. VSE Industrial Automation is een gewaardeerde partner voor eindgebruikers, systeemleveranciers, machinebouwers en andere organisaties in de industriële keten. Samen met hen werkt het bedrijf aan een slimme en optimale integratie van mechanica, elektronica en software.

Kennis en kwaliteit

VSE Industrial Automation automatiseert en optimaliseert industriële en infrastructurele processen voor een groot aantal klanten in verschillende sectoren, zoals de industrie, productie, food, bouw en infra. De ca. 40 medewerkers werken dagelijks aan diverse uitdagende en uiteenlopende projecten; van het energieneutraal automatiseren van de Ramspolbrug tot het ombouwen en optimaliseren van een productielijn voor waterijsjes. Alle medewerkers hebben diepgaande kennis van systeemautomatisering en passie voor techniek, robotics en IT. Binnen VSE Industrial Automation is twee derde van de medewerkers engineer.

Menselijke motor

“Mensen zijn de motor”, aldus Ronald Elbers tijdens zijn jubileumfeest. “Daarom blijf ik graag voor groeikansen zorgen. Veel collega’s zijn ons al jarenlang trouw. Ik ben trots op hun ontwikkeling, maar ook op de mensen die ons verlaten hebben om elders een mooie carrière op te bouwen. Verder ben ik dankbaar voor de goede relaties die wij onderhouden met onze partners en klanten. Sterke banden zijn alles, want je doet het samen.”

2024 is lustrumjaar van VSE Industrial Automation

Over 2 jaar komt er alweer een ander groot jubileum aan: in 2024 bestaat VSE Industrial Automation 50 jaar.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie