Red Lion Controls breidt aanbod voor veilige toegang-op-afstand uit

Netwerk Veldbussen Industrial Ethernet Open Industrial Edge toegang-op-afstand Industrial Ethernet event

Red Lion Controls heeft MB connect line GmbH overgenomen. MB connect line is een leverancier van producten om beveiligde verbindingen met machines en installaties tot stand te brengen, zodat toegang-op-afstand, dataverzameling en M2M-communicatie mogelijk wordt. De toevoeging van MB connect line past in de strategie van Red Lion om veilige, gebruiksvriendelijke edge-connectiviteitsoplossingen te leveren, waardoor organisaties veilige en realtime zicht op gegevens krijgen die de productiviteit verder verhogen.

Het hoofdkantoor van MB connect line staat in Dinkelsbühl, Duitsland. Het bedrijf is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor Secure Remote Access, Industrial IoT en Industrial Security-diensten. De sterk beveiligde hardware- en softwareoplossingen van MB connect line verbeteren de modulaire en robuuste industriële automatiserings– en netwerktechnologie van Red Lion.

De toevoeging van MB connect line bouwt voort op de strategische samenwerking die in 2019 tussen de twee bedrijven tot stand is gebracht. De overname breidt Red Lion’s portfolio uit door een volledige reeks producten toe te voegen van een toonaangevende aanbieder op het gebied van industriële cybersecurity. Het biedt klanten een Remote Service Portal voor bewaking-op-afstand en configuratie-op-afstand. Klanten kunnen hierdoor voldoen aan de eisen die aan moderne industriële omgevingen worden gesteld. Ook kunnen zij hiermee hun operationele veerkracht versterken door veilige oplossingen voor toegang-op-afstand toe te passen.

“Red Lion Controls en MB connect line vormen een krachtige combinatie. We richten ons allebei heel nadrukkelijk op veilige connectiviteitsoplossingen. Samen zijn we beter gepositioneerd om onze klanten te helpen hun operationele veerkracht te versterken met de convergentie van informatietechnologie en operationele technologie. Red Lion is erg enthousiast over het starten van dit nieuwe hoofdstuk en het ondersteunen van klanten met een breder productaanbod en meer technische middelen”, aldus Jack Lee, President van Red Lion Controls.

“Met de overname van MB connect line door Red Lion Controls zetten we de volgende stap in onze succesvolle samenwerking. MB connect line zal zijn uitgebreide portfolio van oplossingen voor veilig onderhoud en networking, evenals edge- en cloud-connectiviteit blijven uitbreiden. MB connect line is zeer verheugd om samen te werken met Red Lion Controls om de beste oplossingen te bieden voor de digitale transformatie in de industrie en om te profiteren van de sterke wereldwijde aanwezigheid van Red Lion Controls”, aldus Siegfried Müller, CEO en oprichter van MB connect line.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie