Procentec pakt uit met Superheldenervaring op Hannover Messe 2022

Hannover Messe 2022

Engineers en technici in staat stellen hun industriële netwerken te onderhouden, dat is waar het bij Procentec om draait. Bezoekers aan de Hannover Messe 2022 kunnen dan ook Procentec verwachten op de grootste mondiale beurs voor industriële technologie. De ontwikkelaar zal innovatieve manieren tonen om de gezondheid van industriële communicatieprotocollen te verbeteren. Ook zal het bedrijf haar nieuwe huisstijl onthullen en dat belooft een spectaculaire aangelegenheid te worden.

“De Hannover Messe 2022 is het eerste event waar we onze nieuwe bedrijfsidentiteit aan het publiek zullen presenteren,” vertelt Jonathan Machin (Global Sales Manager). “Onze vernieuwde Corporate Identity weerspiegelt onze unieke capaciteiten en onverschrokken houding, en het onderscheidt ons echt. We kunnen niet wachten om het te laten zien.”

Aanvankelijk was de showcase gepland voor SPS Neurenberg afgelopen november, maar de last-minute annulering vanwege de COVID ontwikkelingen heeft Procentec ertoe geleid zich destijds volledig te richten op haar Virtuele Productlancering. Met duizenden digitale bezoekers vanuit heel de wereld, was het een groot succes te noemen. Machin kijkt er echter ook naar uit om klanten weer persoonlijk te ontmoeten: “De laatste jaren zijn de behoeften van onze klanten veranderd. De vraag naar remote toegang tot industriële netwerken is echt aan het toenemen. We willen ze laten zien dat we al die tijd naar ze hebben geluisterd. En de leukste manier om dat te doen is face-to-face.”

Wat zal Procentec dit jaar op haar stand op de Hannover Messe 2022 laten zien? Het is nog iets te vroeg om alle pronkstukken te onthullen, maar men heeft ons verzekerd dat gebruikers van Veldbus- en Ethernet-netwerken serieus onder de indruk zullen zijn.

Naast de grote productlancering zal Procentec op de Hannover Messe 2022 verschillende nieuwe Osiris-functionaliteiten demonstreren, die het leven van technici gegarandeerd eenvoudiger zullen maken als het gaat om het onderhouden van industriële communicatieprotocollen. En last but not least, de introductie van de nieuwe huisstijl, die naar verluidt gedurfd, uitdagend en fantasierijk is, net als het bedrijf zelf.

“Verwacht een superheldenavontuur als je naar onze stand komt”, zegt Machin glimlachend. “Je wordt uitgenodigd om uit je engineering-modus te stappen en een totaal andere beleving op te doen.”

Benieuwd naar de nieuwste oplossingen om downtime te voorkomen, maar kun je niet naar de Hannover Messe 2022 komen? Schrijf je hier dan in voor het gratis online event van Procentec, dat plaatsvindt van 30 mei tot 02 juni.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie