Praktische demo’s en technische kennis op de IO-Link kennisdagen

Wifi 6 netwerk draadloos Private LTE MCS Draadloze netwerken

IO-Link online kennisdagen met interactieve webinars

Op dinsdag 15 en woensdag 16 juni kunt u gratis deelnemen aan de online IO-Link kennisdagen. Met interactieve webinars delen onze experts uit de IO-Link community hun kennis en ervaring met u. Praktische demonstraties, technische kennis en ruimte voor uw eigen vragen.

Met de integratie van een recordaantal van 5 miljoen nieuwe IO-Link-apparaten in één jaar is de levensvatbaarheid wel aangetoond. Zelfs in deze wat lastigere periode wist IO-Link een groeipercentage van 31% te realiseren, wat bewijst dat de technologie stevig verankerd is.

Wat is het succes? De huidige gebruiker ziet IO-Link als een bewezen technologie, betrouwbaar en klaar voor de toekomst. Breed gedragen door een groot aantal leveranciers, simpel te begrijpen, gemakkelijk toepasbaar en het biedt communicatie met het veld tot aan de sensor.

Maar er zijn nog veel partijen die nog niet overtuigd zijn van het gemak van IO-Link en liever terug grijpen op de multimeter. Tijdens de IO-Link kennisdagen op 15 & 16 juni wordt u meegenomen in het gebruikersgemak en de installatie van IO-Link. De deelnemers geven u inzicht om uw productie te optimaliseren, ook hebben we gebruikers uitgenodigd om hun ervaringen te delen.

Een greep uit het programma:

Welke voordelen bieden IO-link sensoren bij de automatisering van een ontvettingssysteem voor blikverpakkingen?

Om aluminiumblikjes te kunnen gebruiken om drank of voeding in te verpakken, is het noodzakelijk dat er een clean product gegarandeerd kan worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een doseersysteem dat bewaakt dat de chemicaliën in de verschillende voorbereidingsfases nauwkeurig worden gedoseerd.

Het automatiseringssysteem meet en regelt continu de verschillende procesparameters met behulp van de nieuwste IO-link sensortechnologie. De visualisatie geeft een nauwkeurig beeld van het chemicaliën verbruik per product per 1000 blikjes.

IO-Link maakt de machinebouw met pneumatische en elektrische aandrijvingen eenvoudiger

Nieuwe installatie concepten met IO-Link vereenvoudigen het aansturen van machines en apparaten die zijn uitgerust met pneumatische en/of elektrische aandrijvingen. In het webinar bespreken we enkele installatie concepten en de voordelen van de diverse keuzes. IO-link biedt veel voordelen in de levenscyclus van een machine of apparaat; van engineering tot onderhoud en diagnostiek.

Van verschillende type producten gebruikt in de machinebouw en procesindustrie geven we voorbeelden van IO-Link devices.

Bezoek dit event

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.