Pneumatische aandrijving voor elke toepassing

Pneumatische aandrijving

De nieuwe kunststof, pneumatische aandrijving is volledig corrosiebestendig, véél compacter, uiterst betrouwbaar, flexibel inzetbaar en volledig recyclebaar

De pneumatische aandrijving van GF Piping Systems heeft een symmetrisch verdeeld verenpakket van 6 veren. Door een aantal veren te verwijderen is de aandrijving eenvoudig om te bouwen voor afsluiters met een lagedruktoepassing. Zo kunt u de aandrijving uiterst flexibel inzetten op basis van de behoeftes van de applicatie. Hiermee verbruikt u nooit onnodig energie én wordt de levensduur van de aandrijving verhoogd.

Uiterst betrouwbaar en efficiënt

De aandrijving is uitvoerig getest onder veeleisende omstandigheden. Met meer dan 250.000 cycli garanderen wij een hoge betrouwbaarheid en tot 25% efficiëntere werking gedurende de gehele levensduur.

Deze volledig kunststof aandrijving heeft uitstekende chemische eigenschappen. Hiermee is de pneumatische aandrijving ideaal voor corrosieve omgevingen en blijft de aandrijving onderhoudsvrij. Zo blijft de aandrijving altijd optimaal functioneren.

Ruimtegebrek is verleden tijd

De nieuwe aandrijving is tot ca. 30% compacter dan zijn voorgangers. Hierdoor kunt u uw aandrijving overal installeren, zelfs wanneer de ruimte beperkt is. De pneumatische aandrijving is gemaakt van herbruikbare kunststoffen en is daarmee een 100% duurzame oplossing.

Meer informatie bij Georg Fischer 

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie