Op stoom met volledige visualisatie

Visualisatie

Uitgerust met een groot visualisatie-vermogen, bieden de ETT 1064 en 1264 multi-touch panelen van SIGMATEK de operator een positieve bedieningservaring op elke machine – vooral met veeleisende HTML5-visualisaties.

Krachtige processor voor (web-)visualisatie ontwerp

Een krachtige EDGE3-technologieprocessor met vier nauwkeurig gesynchroniseerde processor cores (4x 1,6 GHz) maakt een vloeiende opmaak mogelijk voor (web-)visualisatie. Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is voldoende geheugen beschikbaar.

De capacitive multi-touch panels met een 10,1- of 12,1-inch TFT-kleurendisplay in hoge resolutie (1280 x 800 pixels) zijn net zo intuïtief te gebruiken als een smartphone. Dit verbetert de gebruikerservaring – zelfs wanneer enkel vingers, handschoenen of een aanraakpen gebruikt wordt.

De ETT widescreen panels zijn visueel aantrekkelijk in een modern, hoogwaardig ontwerp.  Een zwart geanodiseerd aluminium frame omringt de IP65-beschermde glazen voorkant en zorgt voor robuustheid.

Met 2x Gigabit-Ethernet (10/100/1000), 2x USB 2.0 Type A, 1x USB 2.0 Type Mini-B OTG, 1x microSD kaarthouder (SD 3.0) hebben de ETT 1064 en ETT 1264 de juiste interfaces, net als alle SIGMATEK panelen met processoren, OPC UA communicatie. Bovendien zijn de fanless HMI’s uitgerust met twee vrij programmeerbare status-LED’s aan de voorkant.

Met de huidige webstandaarden zoals HTML5, CSS3 en JavaScript heeft de gebruiker een hoge mate van vrijheid voor (web-)visualisatie ontwerp. In de webgebaseerde HMI-tool LASAL VISUDesigner bieden vooraf geïnstalleerde softwarepakketten (HTML5) comfort en verkorten ze de engineeringtijd. Uiteraard kunnen klassieke applicaties eenvoudig en flexibel worden gemaakt met behulp van de objectgeoriënteerde toolset met zijn uitgebreide bibliotheek.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie