Klein maar krachtig: de Multi-Touch panel ETT 764

14
Multi-Touch panel
ETT_764_(c)SIGMATEK: Het compacte 7-inch ETT 764 Multi-Touch panel van SIGMATEK biedt vloeiende en sterke (web-) visualisatie met EDGE3-technologie

7-inch Multi-Touch panel voor web visualisatie

SIGMATEK voegt een nieuw en intelligent 7-inch ETT 764 Multi-Touch panel toe aan haar uitgebreide HMI-portfolio. Dit panel kenmerkt zich door een hoogwaardig robuust ontwerp met een zwart geanodiseerd aluminium frame (IP65 front). Met afmetingen van 191 x 128 x 33 mm en slechts 600 gram is deze HMI een slank lichtgewicht met een korte inbouwdiepte.

De vier core’s van de krachtige EDGE3 Technology processor (4x 1,6 GHz) zijn precies op elkaar afgestemd voor vloeiende (web-) visualisatie en zorgen daarmee voor een optimale gebruikerservaring. Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is er veel geheugenruimte beschikbaar.

Het breedbeeldpaneel heeft een 7-inch TFT-kleurendisplay met een hoge resolutie van 1024 x 600 pixels. Dankzij het capacitieve Multi-Touch scherm is de bediening vergelijkbaar met het gebruik van een smartphone met intuïtieve gebaren zoals zoomen en vegen. Dit verbetert de gebruikerservaring – of het nu met alleen de vingers, dunne handschoenen of een aanraakpen is.

Met 2x Gigabit-Ethernet (10/100/1000), 2x USB 2.0 Type A, 1x USB 2.0 Type Mini-B OTG, 1x microSD kaarthouder (SD 3.0) heeft de Multi-Touch panel ETT 764 de benodigde interfaces en ondersteunt hij, net als alle SIGMATEK panels met processoren, OPC UA communicatie. Daarnaast heeft de fanless HMI twee vrij programmeerbare status-LED’s aan de voorkant.

Met de objectgeoriënteerde HMI-tools LASAL SCREEN en LASAL VISU Designer kunnen eenvoudig en flexibel moderne en uitgebreide toepassingen worden gecreëerd. Softwarepakketten voor de web based LASAL VISU Designer (HTML5) zijn al vooraf geïnstalleerd.

Meer informatie

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.