Meer flexibiliteit met LASAL VISUDesigner web visualisatie

LASAL VISUDesigner

De LASAL VISUDesigner van SIGMATEK maakt het eenvoudig om de resolutie en beeldverhouding aan te passen. Ook kun je de “view”-optie flexibel instellen. Deze webvisualisatie is gebaseerd op web technologiën als HTML5, CSS# en JavaScript. Je kunt visualisaties makkelijk maken zonder te programmeren. Ze zijn modulair opgezet en ondersteunen Multi-Touch interacties.

Veeleisende, moderne (web)visualisatieconcepten vragen om een user id paginalay-out die een positieve gebruikerservaring creëert. In “View Management” van de LASAL VISUDesigner sla je de juiste bestemmingspagina op. Dit hangt af van hoe je de machine opent, ter plaatse of op afstand, welk apparaat je gebruikt en de rechten en kennis van de operator.

Het kan daarbij praktisch zijn een hoeveelheid op afstand te verhogen/verminderen met smartphone of tablet om overproductie te voorkomen. De wijzigingen in belangrijke machineparameters mogen alleen experts aanpassen. En in het beste geval ter plaatse, omdat schade aan de machine of gevaarlijke omstandigheden kunnen optreden. Het belangrijkste is dat persoonlijke wijzigingen duidelijk worden geregistreerd.

In “Views Management” van LASAL VISUDesigner stel je de voorwaarden in voor het laden van een weergave. Dit doe je met grafisch geprogrammeerde logica. De dashboards kunnen ook worden ontworpen voor speciale weergaven. In de weergave zelf is te zien welk dashboard er wordt getoond.

In de LASAL VisuDesigner is het mogelijk om schaalbare vectorafbeeldingen (.svg) te gebruiken. Hierdoor kan men eenvoudige aanpassingen aan verschillende schermformaten maken. Daarmee kan je eenvoudig en comfortabel visualisatie oplossingen maken met variaties voor verschillende doelapparaten.

Kenmerken van de HMI-tool:

  • Hardware-onafhankelijk visualisatie ontwerp zonder pro-grammeer kennis
  • Vloeiende visualisatie dankzij geoptimaliseerde browser
  • Moderne design thema’s en bibliotheek met bedienings-elementen
  • Open source-bedieningselementen bieden vrijheid om te individualiseren
  • Integratie van animatie-, video- en audiolessen

Meer informatie bij SigmaControl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie