igus betrekt haar nieuwe pand in Amersfoort voor verdere groei

Nieuwe pand igus

Na dertig jaar in Soesterberg te zijn gevestigd, start igus een nieuwe fase met de verhuizing naar haar nieuwe pand in Amersfoort. Dit moderne, duurzamere en grotere nieuwe pand ligt op het dynamische industrieterrein De Hoef, dichtbij de snelwegen A28 en A1, wat zorgt voor uitstekende bereikbaarheid en meer parkeergelegenheid.

Nieuw pand met uitgebreide faciliteiten

Het nieuwe onderkomen van igus, de Nederlandse tak van de Duitse fabrikant van motion plastics, is uitgerust met uitgebreide faciliteiten. Het biedt ruimte aan vergrote kantoren, creatieve werkplekken, diverse vergaderruimtes en een showroom. Deze showroom dient als permanente beursstand voor de Igus Motion Plastics Show (IMPS). Daar kunnen klanten hands-on de nieuwste innovaties op het gebied van kabelrupsen, flexibele kabels, en lineaire technieken ervaren.

Managing Director Andreas Ehlen haalt het belang van het nieuwe pand voor de toekomst van het bedrijf aan. “Met deze stap kunnen we de toenemende vraag naar onze producten beter managen en onze positie op de markt verder versterken. Dit nieuwe pand is niet alleen een verbetering van onze fysieke ruimte, maar weerspiegelt ook onze toewijding aan duurzaamheid.” Het streven naar 100% CO2-neutraliteit tegen 2025 en het recyclen van materialen en grondstoffen zijn sleuteldoelen die passen bij de bedrijfsfilosofie van igus.

Personeel gezocht

Deze nieuwe stap komt op een moment dat het bedrijf zijn personeelsbestand wil uitbreiden. Zij hebben extra handjes nodig om zijn groeiende portfolio van automatiseringsoplossingen en technische producten te ondersteunen. Vacatures variëren van accountmanagers en klantenservicemedewerkers tot projectmanagers voor de diverse bedrijfstakken. Geïnteresseerden worden aangemoedigd te solliciteren via de website en zijn van harte welkom in het nieuwe pand.

Igus GmbH levert wereldwijd kunststof componenten voor bewegende toepassingen. Daarnaast biedt het bedrijf een scala aan producten die wrijving en onderhoud verminderen en de levensduur verlengen. In totaliteit werken er meer dan 4.600 medewerkers wereldwijd en dochterondernemingen in 31 landen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.