Nieuwe elektrische actuatoren van Emerson

Elektrische actuatoren

Onlangs lanceerde Emerson de nieuwe AVENTICS Series Servo Profile Advanced (SPRA) elektrische actuatoren, een lijn van precieze en zeer herhaalbare staafvormige cilinders. Terwijl doorgaans slechts één type schroef voor elektrische actuatoren op de markt verkrijgbaar is, bieden de SPRA actuatoren drie schroeftechnologieën. Deze omvatten een precisiekogelomloopspindel, die een uitzonderlijke duurzaamheid en nauwkeurigheid biedt voor toepassingen die een optimale kwaliteit of verwerkingscapaciteit vereisen, een kosteneffectieve loodschroefoptie en rolschroeven voor precisie, snelheid en zware lasten.

Elektrische actuatoren voor precieze toepassingseisen

Met deze veelzijdige reeks staafvormige cilinders kunnen gebruikers in de automobiel-, voedingsmiddelen-, dranken-, verpakkings- en biowetenschappenindustrie elektrische actuatoren configureren om te voldoen aan precieze toepassingseisen, zoals verbeterde duurzaamheid of efficiëntie, in plaats van genoegen te nemen met standaard benaderingen.

“Met vier maten en meerdere montageopties zijn de AVENTICS Series SPRA elektrische actuatoren kosteneffectieve, high-performance oplossingen die de meeste machineautomatiseringstoepassingen dekken”, zegt Linda Schwartzen, product marketing manager bij Emerson’s AVENTICS actuator business. “De naleving van de ISO-15552-norm biedt een breed scala aan accessoires en onze online calculatietool en configurator zorgen voor de juiste implementatie en kunnen voldoen aan veeleisende toepassingseisen.”

Met de onderling verbonden online tools kunnen gebruikers direct elektrische actuatoren dimensioneren en aanpassen, zonder dat software-installatie of registratie nodig is. De configuratie omvat een directe download van CAD-bestanden, die alle elementen van de geconfigureerde oplossing omvat, zoals elektrische cilinder, accessoires, montageopties en motoradapter.

Meer informatie over deze acturatoren bij Emerson

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.