Logistics & Automation op 8 & 9 september

Logistics & Automation

Vakbeurs Logistics & Automation

Met trots lanceert Easyfairs de allereerste editie van Logistics & Automation op 8 en 9 september 2021. Brabanthallen ’s-Hertogenbosch staan twee dagen lang in het teken van de toekomst van intralogistieke oplossingen en toepassingen. Het wordt een uniek en kwaliteitsvol ontmoetingsplatform voor experts, door experts. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met verpakkingsbeurs Empack, die voor bezoekers van Logistics & Automation ook gratis te bezoeken is.

Back-to-Business – centrale netwerkfaciliteiten

Naast het ontdekken van noviteiten, trends en ontwikkelingen, vormt Logistics & Automation het eerste moment dat de sector elkaar – na een langdurige digitale periode – weer fysiek ontmoet. Het is dé plek om face-to-face zaken te doen met de beslissingsnemers uit de industrie, maar ook om bij te praten over actuele thema’s en nieuwe informatie in te winnen. Om dit te faciliteren introduceert de organisatie een grootschalig Back-to-Business terras in de centrale ontmoetingshal. “Uit de talrijke gesprekken die we met hen hebben gevoerd, weten we dat exposanten, bezoekers en (kennis)partners net zo uitkijken naar 8 en 9 september 2021 als dat ons team doet. We kunnen niet wachten om iedereen persoonlijk te zien en hen een beleving te bieden die men van Easyfairs gewend is”, zegt Tanee Plat, Content Marketeer van Logistics & Automation 2021.

Logistics & Automation: All-in voor intralogistiek en automatisering

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun intralogistieke processen? Een bezoek aan Logistics & Automation staat garant voor een ontmoeting met enthousiaste exposerende bedrijven, die niet kunnen wachten om bezoekers te informeren en adviseren over het nemen van de juiste beslissing in het toekomstbestending maken van hun magazijn of productieomgeving. De nieuwste producten en technologieën worden live gepresenteerd zodat bezoekers met eigen ogen zien wat er op dit moment allemaal mogelijk is. Na een bezoek vertrekt men huiswaarts om magazijnruimtes en -processen verder te optimaliseren met de meest innoverende tools, technologieën en theorieën.

Vakinhoudelijk programma met tal van seminars en kennissessies

De nieuwe vakbeurs biedt een rijkgevuld en kwalitatief kennisprogramma waarin experts hun jarenlange opgedane expertise en ervaring delen over actuele topics op het gebied van intralogistieke oplossingen en supply chain management. Thema’s die aan bod komen zijn: automatisering voor logistiek en verpakken, slimme software en technologie, logistiek vastgoed en supply chain footprint.

Laatste informatie ter voorbereiding op een bezoek

In de oorspronkelijke stap 4 van het openingsplan van de Nederlandse overheid zijn evenementen met doorstroom (zoals beurzen) weer toegestaan. Dat blijft onveranderd, omdat deze evenementen worden gehouden in zogeheten doorstroomlocaties. Om alle partners, exposanten en bezoekers van de laatste informatie te voorzien, geven we op onze website antwoord op veelgestelde vragen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.