KROHNE viert 100-jarig bestaan in het teken van creativiteit

100-jarig bestaan

KROHNE viert haar 100-jarig bestaan onder de hoofdboodschap “De geest van creativiteit”. De start van de digitale beurs “KROHNE Insights” op 7 juni markeert de aftrap van het jubileum.

Tijdens een persconferentie op 28 april 2021 lichtten Michael Rademacher-Dubbick, voorzitter van de adviesraad en woordvoerder van de eigenaarsfamilie, en dr. Attila Michael Bilgic, CEO en woordvoerder van de raad van bestuur van de KROHNE-groep, de kernwaarden toe die het succesverhaal van de onderneming vanaf de oprichting in 1921 tot vandaag hebben begeleid, en hoe de onderneming met haar 100-jarig bestaan ook in de toekomst trouw zal blijven aan deze waarden.

100-jarig bestaan – De geest van creativiteit

Met de hoofdboodschap “De geest van creativiteit” belicht het jubileum de kanten van het bedrijf die verder gaan dan meettechniek: “KROHNE is een gelaagde combinatie van waarden. Ons doel is om toegevoegde waarde te bieden met onze producten, oplossingen en diensten. Dit kunnen we alleen bereiken door de wensen van onze klanten uit verschillende industrieën en hun toepassingen te kennen of er zelfs op vooruit te lopen,” legt Dr. Attila Michael Bilgic uit. “Om hieraan tegemoet te komen, zijn creatieve ideeën nodig die evenzeer de technische innovatie als de organisatorische ontwikkeling beïnvloeden en KROHNE helpt om baanbrekende prestaties te blijven leveren.”

“De basis hiervoor is onze familiegerichte en waarderende bedrijfscultuur en de bijzondere band van KROHNE met kunst”, vult Michael Rademacher-Dubbick aan. “De geest van creativiteit” staat voor een open benadering van onconventionele ideeën en laat zien dat KROHNE met haar 100-jarig bestaan in het teken staat van creativiteit en de innovatiekracht van de onderneming.

KROHNE Insights

Het jubileum begint met de start van “KROHNE Insights”: de digitale beurs biedt een overzicht van trends en brancheonderwerpen in de vorm van branchespecifieke expositieruimtes met videoboodschappen en live presentaties. Tegelijkertijd hebben bezoekers de mogelijkheid om meer te weten te komen over de “spirit” van het bedrijf en het jubileum in een 100 jaar KROHNE showroom. “KROHNE Insights” zal vanaf 7 juni wereldwijd en in 12 talen toegankelijk zijn.

Parallel aan de opening van “KROHNE Insights” gaat KROHNE met haar 100-jarig bestaan ook live met de jubileumwebsite. Hierop is alle informatie over het jubileum gebundeld, waaronder veel verschillende activiteiten waarvoor KROHNE klanten, partners en medewerkers zal uitnodigen en bij betrekken.

Over KROHNE

KROHNE is een wereldwijde fabrikant en leverancier van procesinstrumentatie, meetoplossingen en diensten in vele industrieën. Opgericht in 1921 en met het hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland, heeft KROHNE meer dan 4.000 werknemers en biedt uitgebreide toepassingskennis en lokale contacten voor instrumentatieprojecten in meer dan 100 landen. KROHNE staat voor innovatie en de hoogste productkwaliteit en is een van de marktleiders in de procesindustrie.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie