HMI: veelzijdigheid in praktisch 7-inch formaat

Centrale HMI

Bedieningspanelen in een compact 7-inch formaat zijn veelzijdig – of het nu gaat om kostengevoelige industriële toepassingen en kleinere machines als centrale HMI of als extra besturingssysteem in machine- of systeemeenheden. Het breedbeeld, met 154 mm x 85 mm, biedt voldoende actief oppervlak voor heldere visualisatieschermen.

SIGMATEK biedt een verscheidenheid aan dunne, fanless 7-HMI’s, die bediening in een modern ontwerp mogelijk maken en met OPC UA klaar zijn voor Industrial IOT. Afhankelijk van de vereisten kan gekozen worden tussen resistieve single of projectieve capacitieve multi-touch schermen, verschillende processors, resoluties en IP-beveiligingstypen. De ETT-panelen in de centrale HMI zijn uitgerust met tal van interfaces, zoals Ethernet, CAN en USB. Deze modules hebben RS232/Modbus of TTY.

Het standaardontwerp van het 7-inch breedbeeldpaneel is voor schakelkast installatie. Voor de montage met zwenkarm is de ETT 7321 met vesa 75-bevestiging beschikbaar. Met een roestvrijstalen front in IP 65-bescherming is de ETT 736 de juiste keuze voor toepassingen met strenge hygiënische eisen.

Het 7-inch HMI-portfolio bevat ook een webpaneel, de ETT 764. De vier cores van de krachtige EDGE3-processor (4x 1,6 GHz) in de centrale HMI zijn precies op elkaar afgestemd voor een vloeiende visualisatie. Een geoptimaliseerde HTML5-browser biedt een optimale operatorervaring (UX) voor visualisaties.

Moderne visualisatieoplossingen kunnen eenvoudig worden gemaakt in LASAL SCREEN zonder programmeerervaring of in de webgebaseerde VISUDesigner. Engineeringtijd wordt verkort door het gebruik van vooraf gedefinieerde besturings- en bedieningselementen. Gebruiker- en receptbeheer kan bijvoorbeeld met slechts een paar klikken in de visualisatie worden geïntegreerd.

Meer informatie bij SigmaControl

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie