Zwenkarm paneel voor krachtige (web)visualisaties

Zwenkarm montage

Het TT 1564 multi-touch bedieningspaneel voor zwenkarm montage is een waardevolle toevoeging aan het uitgebreide HMI-portfolio van SIGMATEK. Dit zwenkarm paneel is uitgerust met een krachtige quad-core EDGE3-technology processor. Dit in combinatie met een 15,6-inch TFT-kleurenscherm in Full HD (1920 x 1080 pixels). Deze specificaties zorgen voor scherpe en heldere beelden, wat essentieel is voor nauwkeurige (web)visualisaties.

Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is er voldoende opslagruimte beschikbaar om zelfs de meest complexe applicaties soepel te laten draaien. De ingebouwde RFID-lezer en de USB-poort aan de voorkant verhogen de functionaliteit en het gebruiksgemak van het paneel aanzienlijk. Bovendien biedt het paneel de mogelijkheid om zes afzonderlijke bedieningselementen toe te voegen, wat de flexibiliteit en aanpasbaarheid vergroot.

Veelzijdige connectiviteit

Voor een eenvoudige systeemintegratie zijn talrijke standaardinterfaces beschikbaar. Het zwenkarm paneel beschikt over 2x Ethernet 100 Mbit, 3x USB Host 2.0 type A (waarvan één aan de voorkant), 1x USB 2.0 type Mini-B OTG en een microSD-kaarthouder (SD 3.0). Deze interfaces maken een naadloze verbinding met verschillende apparaten en systemen mogelijk. Daardoor is de TT 1564 ideaal voor diverse industriële toepassingen.

Zoals alle SIGMATEK-panelen met een processor, ondersteunt de TT 1564 OPC UA-communicatie. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen. De twee vrij programmeerbare status-LED’s aan de voorkant bieden extra flexibiliteit en functionaliteit, waardoor gebruikers direct visuele feedback krijgen over de status van het systeem.

Ergonomisch en gebruiksvriendelijk ontwerp voor zwenkarm montage

Het fanless bedieningspaneel is speciaal ontworpen voor zwenkarm montage met VESA100, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en positionering. Het hoogwaardige ontwerp met een glazen front en een zwart geanodiseerd aluminium frame geeft het paneel een moderne en professionele uitstraling. Het capacitieve touchscreen ondersteunt intuïtieve bediening, waardoor machines en systemen eenvoudig kunnen worden bediend en bewaakt met behulp van multi-finger gestures zoals zoomen, draaien en vegen.

Geavanceerde softwaretools

De objectgeoriënteerde software engineeringtool LASAL maakt het eenvoudig en overzichtelijk om complexe (web)visualisaties te creëren. Met geprefabriceerde ontwerpsjablonen en een breed scala aan bedienings-, grafische en ontwerpelementen, biedt LASAL VISUDesigner (HTML5) en LASAL SCREEN comfortabele configuratie- en projectplanningsmogelijkheden. Deze tools verhogen de efficiëntie en nauwkeurigheid van het ontwerpproces, wat resulteert in hoogwaardige en gebruiksvriendelijke HMI-oplossingen.

Meer informatie bij SigmaControl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie