Eltrex Motion treedt toe tot Brainport Industries

Eltrex Motion Brainport Brainportregio

Eltrex Motion, specialist in aandrijf- en positioneertechniek en onderdeel van de internationale Eight Lakes group, is lid geworden van Brainport Industries. Dit ecosysteem bundelt de krachten van toeleveranciers in de maakindustrie voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van toonaangevende, geavanceerde en intelligente hightechapparatuur.

Brainport Industries telt tien jaar na de oprichting ruim honderd leden. Samen participeren zij in projecten op het gebied van technologie, markt en mens om zo het netwerk van toeleveranciers en de gezamenlijke innovatiekracht verder te versterken. Door samen te werken, verstevigen de Nederlandse toeleverende bedrijven bovendien hun internationale concurrentiepositie.

Groeiambitie

Deelname aan Brainport Industries past binnen de groeiambitie van Eltrex Motion. Het ecosysteem zorgt voor een voortdurende stroom van kenniswerkers en experts en stelt leveranciers in staat hun output te verhogen en uit te groeien tot marktleiders. Original Equipment Manufacturers (OEM’s) die deze keten optimaal benutten, kunnen hun klanten beter bedienen.

“Brainport Industries is wereldwijd een toonaangevende, open supplychain voor hightechbedrijven, en heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien. Aan die ontwikkeling leveren wij graag onze bijdrage”, zegt Coen Waltman, Director van Eltrex Motion. “Wij zijn blij dat we lid zijn geworden van deze innovatieve groep van bedrijven en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Eltrex Motion

Eltrex Motion is een specialist in aandrijf- en positioneertechniek. Wij leveren hoogwaardige onderdelen, diensten en complete oplossingen voor de apparaat- en machinebouw in de Benelux. Uw applicatiewensen staan hierbij centraal. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende markten: van agricultuur tot medisch, van apparatenbouw tot semiconductor, van transport & logistiek tot luchtvaart & defensie. De activiteiten zijn verdeeld in vijf specialismen: Mechanical, Motors, Drives & Controllers, Motion Peripherials en Motion Projects.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie