Elektrische bestelauto of niet? Online event

Elektrische bestelauto

Online event over elektrische bestelauto

Elektrisch rijden of niet? Steeds meer ondernemers oriënteren zich op de mogelijkheden. Bestelauto e-VANt, een online event op 3 februari rond de elektrische bestelauto, geeft antwoorden.

De transitie naar emissievrij rijden is in gang gezet. Er zijn al veel elektrische personenauto’s op de weg, maar het aanbod elektrische bestelauto’s is aan een inhaalslag bezig. Dat is hard nodig, want het Klimaatakkoord en door landelijke en lokale overheden opgestelde milieuregels liegen er niet om. Steden kunnen vanaf 2025 emissievrije zones instellen en met de vervangingscyclus van gemiddelde bestelauto voor ogen is het daarom ook voor signmakers hard nodig om kennis te nemen van de elektrische bestelauto.

Vragen en keuzes

Daarom organiseert Bestelauto, het vakblad voor kleintransport en onderdeel van de Eisma Media Groep, op woensdag 3 februari van 19.00 tot 21.00 uur het allereerste Bestelauto e-VANt, een online event rond de elektrische bestelauto. Opzet: informeren over de nieuwste elektrische bestelauto’s, maar ook tal van mogelijke vragen beantwoorden. Want er komt veel kijken bij elektrisch rijden. Hoeveel kilometers kan ik rijden met zo’n elektrische auto? Moet ik dan een laadpaal bij mijn bedrijf, of juist bij mijn werknemer thuis? En subsidie, hoe zit er daarmee?

Programma

Bent u ondernemer of wagenparkbeheerder? Dan kunt u tijdens het Bestelauto e-VANt alles te weten over de transitie naar de elektrische bestelauto en hoe je er in de praktijk mee werkt. In slechts een paar uur wordt u volledig bijgepraat.

Tevens laat het in elektrische bestelbussen gespecialiseerde Maxus zijn modellen zien, evenals Renault Trucks. Verder zijn er kennissessies, onder meer door de RAI Vereniging en Bulters Bedrijfswageninrichtingen.

Gratis te volgen

Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs en voor alle deelnemers heeft men een leuke verrassing in petto. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.