EEMC neemt HF Technology over

EEMC

EEMC, de EMC specialist van de Elincom Group, neemt per 1 november 2022 HF Technology over.

EEMC en HF Technology zijn beiden gespecialiseerde technische distributeurs van EMC oplossingen binnen het elektronicadomein. De activiteiten van HF Technology worden per direct samengebracht bij EEMC, onderdeel van de Elincom Group in Capelle aan den IJssel. De handelsnaam HF Technology blijft gehandhaafd.

Danny Langbroek, algemeen directeur Elincom Group stelt dat “we kennen HF Technology via de EMC ESD vereniging en onze brancheorganisatie FHI, dat voelt al vertrouwd. Het belang van EMC shielding wordt steeds belangrijker voor machine- en apparatenbouwers en dat is nu samengebracht in onze groep”.

Volgens Hans Zijlstra, commercieel directeur Elincom Group: “de producten van HF Technology en EEMC zijn deels overlappend, maar toch is er duidelijk een verdeling in product-marktcombinaties te herkennen. Samen verwachten we de markt nog completer te kunnen voorzien door onze gebundelde kennis en oplossingen”.

“De cirkel is weer rond” verteld Sem Gorter “mijn technische carrière ben ik begonnen bij EEMC en heb daar 11 jaar gewerkt. Ik ken zowel Elincom als EEMC al lange tijd als kennishuis in hun vakgebied. Ik ben blij dat HF Technology daar nu terecht komt en ben er zeker van dat de klanten en leveranciers uitstekend bediend blijven”.

Sem Gorter, inmiddels bijna 30 jaar oprichter / eigenaar van HF Technology, blijft tot 1 april 2023 nauw betrokken, om zo een probleemloze overgang te waarborgen.

De Elincom Group bestaat nu uit: Elincom Electronics, 
EEMC, 
HF Technology en Metric-IMS.

Meer informatie bij EEMC

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie