Deze week vakbeurs Main Industry

Beurs Aqua Nederland vakbeurs kennisprogramma Main Industry technologische industrie uit Zuid-Holland

Main Industry, vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry in Groningse Martiniplaza gaat na 3 jaar weer door!

Door het coronavirus is er de afgelopen jaren niet alleen veel veranderd, veel heeft er ook stilgestaan. Zo werden vele, zoniet bijna alle evenementen geannuleerd en opgeschort door overheidsmaatregelen. Inmiddels zijn de maatregelen komen te vervallen. Evenementen en en (vak)beurzen staan weer op en kunnen weer plannen maken.

Zo ook de vakbeurs Main Industry. Na 3 jaar mag de beurs weer plaatsvinden en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Maar liefst 80 exposanten presenteren zich in het MartiniPlaza Groningen op woensdag 30 en donderdag 31 maart a.s.

Main Industry Platform

Main Industry heeft bewezen een perfect platform te zijn voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen geïnspireerd te worden, om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie en energie die in de sector speelt met elkaar te delen. Wij zijn dan ook blij dat na twee jaar corona maatregelen de tijd weer is gekomen om elkaar persoonlijk te kunnen begroeten en ontmoeten.

Bomvol kennisprogramma: Fit for Industry: be smart!

Tijdens het openingscongres zal onder andere de Smart Industry HUB Noord, van zich laten horen. Dit is een soort ‘Deltaplan Digitalisering’ voor het industriële Midden- en kleinbedrijf in samenwerking met alle relevante partijen (FME, Metaalunie, Innovatiecluster Drachten, RoSF, andere fieldlabs, alle onderwijsinstellingen). Daarnaast is er twee dagen lang een interessant en compleet kennisprogramma met inspirerende seminars en workshops.

Main Industry breidt deelnemersveld én kennisprogramma verder uit
Op woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 vindt de derde editie van Main Industry, de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry, plaats in MartiniPlaza Groningen. Tijdens Main Industry presenteren 80 bedrijven zich om de nieuwste trends op het gebeid van maintenance inclusief 4.0 technologie en innovatie te presenteren. Main Industry is het platform voor de maakindustrie voor Noord-Nederland om contacten te verstevigen en ontdekken, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie die in de industriële sector speelt met elkaar te delen.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.