De nieuwe CEO van Gibas

Gibas

Na 36 jaar stopt Steven Gijsen als CEO van Gibas. Hij kijkt met grote trots terug op wat er allemaal gerealiseerd is in deze periode. “Gibas is van een kleine machine handelaar getransformeerd naar een gezond bedrijf wat hele mooie technische oplossingen biedt.”

Per 1 januari jl. is Stefaan Poppe als CEO benoemd. “Ik weet zeker dat Stefaan met zijn ervaring en hart voor de zaak een hele goede en betrouwbare CEO zal zijn en wens hem heel veel succes” zegt Steven Gijsen.

Na 25 jaar Gibas is Stefaan zeker geen onbekende voor werknemers, klanten en partners. Begonnen als Engineer, doorgegroeid via business unit Manager naar Managing Director van Gibas Automation. En nu dus CEO. Stefaan Poppe: “Opnieuw krijg ik van Gibas vertrouwen en een mooie uitdaging. Ik kijk er naar uit om samen met het ganse team, Gibas een mooie toekomst te bieden.”

“Met een sterke vertegenwoordiging op de Nederlandse markt, wil ik o.a. de focus leggen op waar mijn roots liggen; de Belgische markt. Gibas heeft daar de voorbije decennia natuurlijk een trouwe klantenkring gebouwd. Die willen we nog beter van dienst zijn, maar ook verder uitbreiden. Een lokale vestiging met lokale service en sales collega’s moet deze ambitie ondersteunen. We zijn dan ook druk met de zoektocht en vormgeving hiervan.’’ Aldus Stefaan.

Gibas is een full-service familiebedrijf die o.a. bewerkingsmachines levert en implementeert met bijbehorende gereedschappen en automatisering, speciaal afgestemd op de behoefte en wensen van de klant. In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig en servicegericht bedrijf voor de metaal- en maakindustrie in de Benelux.

Meer informatie over Gibas

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie