AxFlow wordt vertegenwoordiger van Johnson Pump

Axflow

Axflow b.v. wordt vertegenwoordiger van johnson pump en versterkt de strategische samenwerking met spx flow europe ltd

Nederland heeft AxFlow B.V. aangesteld als geautoriseerde distributiepartner in Nederland. Vanaf heden vertegenwoordigt AxFlow B.V. het industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump, zoals de Combi- en FreFlow Series of de meertrapspomp series MCH en MCV.

Johnson Pump is een zeer gerenommeerd pomp merk in Nederland met een lokale productie in Assen. Het merk heeft een lange staat van dienst in verschillende industrieën en toepassingen zoals voedingsmiddelen en dranken, chemie en petrochemie, industriële procestoepassingen, staalfabrieken en energie. Het industriële productassortiment omvat een brede selectie van pompprincipes, ontwerpen en verschillende materiaalkeuzes.

“De AxFlow Groep verkoopt Johnson Pump al in een aantal Europese markten. We zijn erg blij dat nu ook wij het volledige industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump in Nederland mogen vertegenwoordigen”, zegt Robert Kok, Sales Manager van AxFlow BV.

“De hoogwaardige centrifugaalpompen van Johnson Pump vormen een perfect strategische aanvulling op ons toonaangevende portfolio. Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog breder programma aan vloeistofverwerkingsproducten te bieden en de beste oplossing voor hun specifieke toepassingen te selecteren. We bevinden ons in een spannende periode met een toenemend aantal aanvragen en projecten, ondanks de heersende pandemie, en kijken ernaar uit om gebruik te maken van ons uitgebreide verkooporganisatie om het bereik van Johnson Pump in Nederland verder uit te breiden.”

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie