Uitbreiding Verderflex iDura assortiment van Verder Liquids

Verder Liquids

Verder Liquids maakt bekend dat er een uitbreiding en upgrade is gerealiseerd van de Verderflex iDura slangenpompen. De toegevoegde nieuwe pompen aan deze serie zijn de iDura 45, iDura 55, iDura 55HF, iDura 65 en de iDura 80. Daarnaast is er een IoT-applicatie geïntroduceerd om online datamonitoring te faciliteren. Deze functionaliteit is nu beschikbaar voor de gehele iDura-serie, van 5 tot 80.

Verbeteringen in de iDura slangenpompfamilie van Verder Liquids

De verbeteringen in de iDura slangenpompfamilie omvatten geavanceerde techniek en functies, waardoor deze pompen de ultieme keuze zijn voor een breed scala aan toepassingen. Hieronder vallen filterperstoepassingen, waterbehandeling, voedsel- en drankproductie en nog veel meer.

Verder’s IoT-bewakingstoepassing

Het geïntegreerde intelligente besturingssysteem van Verder Liquids biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en gemak, met technologie voor eenvoudige bewaking en aanpassing van pompparameters. Door gebruik te maken van de Verder IoT-monitoringapplicatie kunnen gebruikers pompgegevens volgen op hun mobiele apparaten. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en besparing op onderhoudsmiddelen.

Het modulaire ontwerp van de pomp zorgt voor eenvoudig onderhoud, terwijl het zuinige energieverbruik bijdraagt aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast maakt de Remote Assistant-app het mogelijk om via de smartphone controles uit te voeren voor kritieke functies en waarschuwingen te ontvangen bij vroegtijdige problemen.

Remote Assistant in actie

Deze applicatie was reeds beschikbaar voor de Verderflex Ds500 en biedt nu dezelfde voordelen voor de gehele iDura serie. Het is zelfs mogelijk om achteraf IoT-functionaliteit te installeren op reeds geïnstalleerde iDura-pompen. Bekijk de video om de app in actie te zien!

De iDura 5-80 van Verder Liquids valt op door zijn ‘plug-and-play’ ontwerp. Bovendien bevat het een geïntegreerde detectie voor slangbreuk. Ook is er een enkelfasige of driefasige IP66-omvormer. Daarnaast is er een standaard schaalbare 4-20mA snelheidsregeling. Bovendien is het geschikt voor IoT, waardoor assistent-bewaking op afstand mogelijk is. Het eenvoudige onderhoud bespaart tijd en middelen, verhoogt de productiviteit en vermindert stilstand.

Industrieën en toepassingen

Verder heeft de iDura-serie slangenpompen verbeterd en uitgebreid. Hierdoor biedt het een betrouwbare en innovatieve oplossing. Dit stimuleert vooruitgang. Ook biedt het eindeloze mogelijkheden. De iDura-serie is geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals filterpersen, waterbehandeling, chemische verwerking, voedsel- en drankproductie.

Verder Liquids

Met de uitbreiding en upgrade van de Verderflex iDura slangenpompen heeft Verder Liquids opnieuw een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de prestaties en efficiëntie van industriële processen. Door het integreren van IoT-technologie kunnen engineers real-time data monitoren en analyseren, waardoor snelle en gefundeerde beslissingen genomen kunnen worden. Dit leidt tot een toename in productiviteit en een vermindering van de operationele kosten. De verbeterde iDura-serie is niet alleen gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden, maar ook uitermate geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen. Meer informatie over dit bedrijf.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie