Verandering in management van ifm electronic

ifm electronic

Na ruim 17 jaar legt Hans van Aken zijn functie als Managing Director neer

Sinds de start in 2003 is ifm electronic succesvol gegroeid in zowel klanten, omzet en medewerkers. Om deze groei in de toekomst te kunnen voortzetten, en vanwege de naderende pensionering van Hans van Aken, zijn er enkele veranderingen in het management team doorgevoerd.

Per 1 januari 2021 heeft Jack Teding van Berkhout de rol van Managing Director overgenomen. Hans van Aken blijft lid van de directie en zal de rol van Chief Finance Officer op zich nemen. Daarnaast blijft hij Managing Director van GIB NL, een dochteronderneming van ifm electronic. Edwin Slot is aangesteld als Chief Operating Officer en is daarmee verantwoordelijk voor de sales support, klantenservice, marketing en productontwikkeling.

Jack Teding van Berkhout: ‘’Met 25 jaar ervaring als Sales Director binnen de ifm organisatie, is het voor mij bijzonder om nu leiding te mogen geven aan het team ifm Nederland. Hierbij staat voorop dat wij er, zoals altijd, voor onze klanten willen zijn. Onze slogan is niet voor niets ifm – close to you.’’

Over ifm electronic

ifm is een partner als het gaat om innovatieve automatiserings- en digitaliseringstechnologie. Met meer dan 7.000 werknemers in 85 landen en meer dan 50 jaar ervaring in de sensortechniek is de ifm-groep een van de marktleiders wereldwijd.

Het uitzonderlijk grote productportfolio van ifm omvat niet alleen componentoplossingen, maar ook complete besturingen voor de industriële automatisering met koppelingen naar ERP-systemen. Hierbij staat de klant altijd centraal; in nauwe samenwerking met de klant word er een geschikte oplossing voor de betreffende applicatie gezocht.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.