Vakbeurs METAV 2022 verplaatst naar juni

Vakbeurs METAV Digitaal

METAV 2022, de internationale vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën, wordt uitgesteld van maart naar 21 tot 24 juni 2022. Oorzaak is onzekerheid rond de omikron-variant. METAV 2020 moest vanwege de Covid-pandemie ook al worden geannuleerd en werd in 2021 als digitaal evenement gehouden.

Dr. Wilfried Schäfer, uitvoerend directeur van METAV-organisator VDW (Duitse Vereniging van Machinebouwers), zegt: “Helaas blijft de coronapandemie zeer dynamisch met een aanzienlijk toenemend aantal gevallen als gevolg van de omicron-variant. De bijbehorende moeilijke en onzekere planningssituatie heeft ons ertoe gebracht METAV 2022 uit te stellen tot juni van dit jaar.” De vroege beslissing is bedoeld om verdere kosten te helpen voorkomen en planningszekerheid voor exposanten te creëren, voegt Schäfer toe: “We zijn in voortdurende uitwisseling met onze exposanten en weten dat het uitstel wordt gesteund door een brede meerderheid. goedkeuring.”

Martin Göbel, algemeen directeur beurzen bij de VDW: “Voor ons staan ​​exposanten en bezoekers altijd op de eerste plaats. We willen hen het best mogelijke platform bieden om met elkaar in contact te komen en hun doelen te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat het uitstel terecht is en dat we in de zomer een succesvolle METAV zullen beleven – al moeten we nu drie maanden langer wachten dan we hadden gewild.”

Vakbeurs METAV 2022 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Düsseldorf. Het zal het hele spectrum van productietechnologie laten zien. De belangrijkste focus ligt op werktuigmachines, gereedschappen, toebehoren, meettechnologie, oppervlakte- en computertechnologie voor metaalbewerking, software, machines en systemen voor additive manufacturing, productiesystemen en componenten voor medische technologie. Daarnaast zal METAV 2022 specifieke oplossingen in vier themagebieden belichten: Additive Manufacturing, Medical, Molding en Quality.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie