Uitbreiding trainingen Bosch Rexroth Academy

hbo-studenten campussen trainingen Structuur Continu leren Innovatief werken

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend actueel en onmisbaar thema, vooral in de wereld van de techniek. Snelle nieuwe en verdere ontwikkelingen van aandrijf- en besturingssystemen en hun componenten vragen om mensen die op de hoogte zijn van de allerlaatste stand van de techniek. Alleen met uitstekend gekwalificeerd personeel en passende trainingen kunnen bedrijven klantgericht reageren in deze continu veranderende economische situatie.

De Bosch Rexroth Academy maakt unieke kennis bereikbaar met op maat gemaakte opleidingen en trainingen met praktijkgerichte vakkennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrische aandrijf- en besturingstechniek, mechatronica en veiligheidstechniek. Praktijkgericht, doelgroep specifiek en met de modernste methoden.
Naast klassikale training is er ook een uitgebreid aanbod van eLearning trainingen. Zo is persoonlijke ontwikkeling – ook in tijden van Covid – ten alle tijden mogelijk.

Nieuwe trainingen: Mobiele Hydrauliek & ctrlX AUTOMATION

Vanaf dit jaar zijn er drie nieuwe trainingen toegevoegd aan het trainingsaanbod:

  • Basistraining mobiele Hydrauliek
  • ctrlX DRIVE – het compacte aandrijfsysteem
  • ctrlX CORE – inbedrijfstelling en projectplanning

De basistraining Mobiele Hydrauliek stapt in wereld van mobiele hydrauliek met pompen, motoren, ventielen en elektronica. Tevens komt het lezen van een hydraulisch schema aan bod en gaat de training in op de functie en werking van mobiele hydraulische componenten.

De ctrlX DRIVE training geeft inzicht in het meest compacte aandrijfsysteem ter wereld: ctrlX AUTOMATION. De training laat zien hoe dit systeem gebruikt kan worden in bijna onbeperkte combinatiemogelijkheden en hoe de compacte en modulaire servomotoren perfecte teamspelers zijn in het ctrlX portfolio.

Aanvullend geeft de ctrlX CORE training waardevolle achtergrondkennis en alles over het inbedrijf stellen en configureren van de ctrlX CORE – het ultra-compacte control systeem voor automation.

Meer informatie over de Bosch Rexroth Academy met onder andere de Mobiele Hydrauliek en ctrlX AUTOMATION.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie