TUWI draagt import van Euromac machines over aan JÖRG Machines

6
Euromac machines

Euromac machines naar JÖRG Machines

In verband met een wijziging in het assortiment heeft machineleverancier TUWI in goed overleg met Euromac besloten om, na een importeurschap van meer dan 30 jaar, de verkoop en het onderhoud van Euromac machines te beëindigen en het dealerschap over te dragen aan JÖRG Machines BV.

Euromac is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van ponsmachines, elektrische kantpersen, gerobotiseerde buigcellen, hydraulische buigbanken en uithoekmachines. Euromac, die jaarlijks ruim 200 CNC-ponsmachines per jaar wereldwijd verkoopt, onderscheid zich in de markt met korte levertijden en een concurrerend prijsniveau.

TUWI is de afgelopen 30 jaar in Nederland en Nord-Rhein Westfalen heel succesvol geweest in de verkoop van de bekende Euromac ponsmachines. Om deze klanten optimaal met service te kunnen blijven bedienen en haar verkoopactiviteiten op de Nederlandse markt te kunnen continueren, heeft Euromac het dealerschap voor Nederland overgedragen aan machineleverancier JÖRG Machines BV in Dodewaard.

Naast haar eigen productlijn vertegenwoordigt JÖRG ook een aantal vooraanstaande fabrikanten van CNC plaatbewerkingsmachines die vooral gericht zijn op luchtkanalenindustrie en dak- gevelbouw. De machines van Euromac zijn hier een heel mooie aanvulling op zodat JÖRG ook het industriële segment veel beter kan bedienen. De ervaring die reeds is opgedaan met de service aan de Nisshinbo ponsmachines zijn hiervoor een mooie opstap geweest. JÖRG zal zich inzetten te zorgen voor een goede service, maar ook om Euromac in Nederland verder op de kaart te zetten.

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.