Sensoren voor vaste stoffen in bulk met karakter

Sensoren voor vaste stoffen

VEGA biedt individuele oplossingen voor alle niveau-eisen in stortgoederen met sensoren voor vaste stoffen

Bijna geen twee vaste stoffen zijn gelijk. Hoe het zich gedraagt kan niet worden afgelezen uit zijn materiële samenstelling. De vorm en consistentie van poeders en granulaten, maar ook stof en installaties vormen bijzondere uitdagingen voor de meettechniek. VEGA biedt betrouwbare oplossingen voor alle meetopgaven in de stortgoedsector – hoe uitdagend het probleem ook is. VEGA, al 60 jaar specialist in niveau en druk meettechniek, heeft precies de juiste sensoren voor vaste stoffen ontwikkeld voor de zware eisen van deze industrieën. Dit omvat intelligente elektronica en sensorontwerp die het resultaat zijn van tientallen jaren ontwikkeling en ervaring.

Twee voor elke korrelgrootte

VEGA richt zich ook op niveauschakelaars op basis van vibratie met de VEGAVIB en VEGAWAVE. Met zijn staafconstructie heeft VEGAVIB duidelijke voordelen bij granulaten met grote korrelgrootte. Dankzij de stemvork scoort VEGAWAVE in poedervormige producten en bulkgoederen met kleine korrelgrootte. Beide werken onafhankelijk van de montagepositie, druk- en temperatuuromstandigheden. Processen worden zo op betrouwbare wijze beschermd tegen overvulling en ondervulling.

Drie voor optimale functionele betrouwbaarheid

Voor lichtere, niet abrasieve stortgoederen zijn de capacitieve niveausensoren VEGACAP en VEGACAL betrouwbare meetoplossingen. De nieuwe VEGAPOINT 31 sensoren voor vaste stoffen completeert het VEGA programma voor niveaudetectie. Deze sensor is aanzienlijk compacter, kosten geoptimaliseerd en heeft een flexibel adaptersysteem voor standaardtoepassingen. De communicatie-interface IO-Link rondt het ontwerp af.

Op de lange termijn

Eenvoudig, duurzaam en klantgericht: Deze trefwoorden beschrijven de weg die VEGA is ingeslagen voor uw sensor portfolio, maar ook voor uw partnerschap samenwerking. Zo worden de instrumenten gekenmerkt door een snelle levering en inbedrijfstelling, flexibele aansluitsystemen en een intuïtieve afstelling.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie