Nieuw apparaat voor eenvoudige monstername

58
Monstername

Endress+Hauser voegt een gebruikersvriendelijke nieuwe Liquistation CSF28 voor monstername aan haar portfolio toe. Gebaseerd op de bewezen technologie van de Liquistation CSF48.

De Liquistation CSF28 voor monstername is speciaal ontworpen voor basistoepassingen in afvalwaterzuiveringsinstallaties en rioleringsnetwerken. Het apparaat voldoet aan de wereldwijde voorschriften (b.v. NEN 6600-1) en beschikt over een geavanceerd koelsysteem voor geconditioneerde opslag van de watermonsters. De programmering is eenvoudig en wizard-gestuurd, het onderhoud kan zonder gereedschap uitgevoerd worden. Kortom, met deze monsternamestation bespaart u tijd en vereenvoudigt u het opzetten van uw bemonsteringsroutine.

Met de introductie van de Liquistation CSF28 breidt Endress+Hauser haar portfolio met een standaard monsternameapparaat uit voor meting /monstername,
CA80 Liquiline Analysers, Memosens sensoren (pH, geleidbaarheid, opgelost zuurstof, desinfectie), Memosens UVVIS analysers, analysepanelen en kabinetten, RAMAN spectrometrie.

Meer informatie bij Endress+Hauser

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.