Endress+Hauser Nederland verder onder nieuwe leiding

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Nederland krijgt per 1 januari 2021 een nieuwe directeur. Helga Linnartz volgt Rob Hommersen op die na 42 jaar met pensioen gaat.

Rob Hommersen kwam in 1978 op 25-jarige leeftijd in dienst bij Endress+Hauser Nederland. Als jonge buitendienstmedewerker verwierf hij de nodige vaardigheden voor zijn latere carrière: in 1994 werd hij Business Development Manager, in 1997 National Sales Manager en iets later Marketing Director. Sinds 2006 heeft hij als Managing Director met visie, verbeeldingskracht en een gezonde dosis doorzettingsvermogen de ontwikkeling van de Nederlandse vestiging bestuurd.

Rob Hommersen: ‘ik kan de organisatie met een gerust hart achterlaten in de handen van Helga Linnartz. Door de jaren heen hebben we veel samengewerkt en ik kan mij geen betere opvolger wensen voor Endress+Hauser Nederland. De ervaring en professionaliteit van Helga Linnartz zorgen voor een stabiele toekomst voor Endress+Hauser Nederland.’

Helga Linnartz, geboren in Duitsland en doctor in de fysica, brengt een schat aan ervaring mee. Begonnen in 1998 bij Endress+Hauser in Reinach als productspecialist voor flowmeting, verhuisde zij in 2004 naar Nederland om voor de Nederlandse vestiging te werken. Hier heeft zij lange tijd in managementfuncties op de afdelingen marketing, service en sales gewerkt waardoor zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan van alle facetten binnen Endress+Hauser. Sinds 2018 ondersteunt zij Rob Hommersen als Manager Sales.

Helga Linnartz: ‘Met 22 jaar Endress+Hauser-ervaring voel ik me helemaal thuis in de organisatie en kijk ik er naar uit om dit prachtige familiebedrijf te leiden. Mijn doel is om samen met ons team van gedreven medewerkers ervoor te zorgen dat we nog meer voor onze klanten kunnen betekenen in het optimaliseren van hun processen.’

Over Endress+Hauser

Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meet- en regeltechniek voor proces- en laboratoriumtoepassingen. Het familiebedrijf met het hoofdkantoor in Reinach, Zwitserland, behaalde in 2019 een netto-omzet van meer dan 2,6 miljard euro met in totaal 14.000 medewerkers.

Endress+Hauser is wereldwijd een betrouwbare partner. Eigen verkoopbedrijven in 50 landen en vertegenwoordigers in nog eens 70 landen zorgen voor competente ondersteuning. De productiefaciliteiten op vier continenten produceren snel en flexibel volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Endress+Hauser werd in 1953 opgericht door Georg Endress en Ludwig Hauser. Sindsdien heeft het bedrijf de ontwikkeling en het gebruik van innovatieve technologieën voortgezet en draagt nu bij aan de digitale transformatie van de industrie.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.