MSA Safety voorkeursleverancier draagbare gasdetectie voor Shell

Draagbare gasdetectieapparatuur Fossiele energiebedrijven

MSA Safety, producent van geavanceerde veiligheidsoplossingen ter bescherming van mensen en werkplaatsinfrastructuren, heeft aangekondigd dat het bedrijf is benoemd tot voorkeursleverancier van draagbare gasdetectieapparatuur voor Royal Dutch Shell. Deze voorkeursleveranciersstatus maakt deel uit van een driejarige algehele raamovereenkomst voor de wereldwijde levering van draagbare gasdetectieapparatuur en andere veiligheidstechnologie aan Shells voorzieningen en installaties op zee en aan land.

Draagbare gasdetectieapparatuur productlijn

Shell, een wereldwijde groep van energie- en petrochemische bedrijven, maakt al meer dan 30 jaar gebruik van MSA-producten. Met de nieuwe overeenkomst kunnen individuele werkplaatsen van Shell nu samenwerken met MSA als wereldwijde voorkeursleverancier van toonaangevende en uiteenlopende moderne veiligheidsoplossingen. Deze oplossingen omvatten onder meer de allerbeste verbonden draagbare gasdetectieapparatuur uit de productlijn van het bedrijf, voorzien van webgebaseerde gasdetectiefuncties als live bewaking op afstand en voorraadbeheer. Dit laatste is mogelijk dankzij een io-dochterbedrijf van MSA Safety, welke intuïtieve software ontwikkelt voor de verschaffing van uitgebreide datagedreven inzichten en analyses met realtime veiligheidswaarschuwingen.

Chrystal Landgraf van Shell: “We zijn verheugd middels deze wereldwijde raamovereenkomst MSA aan te wijzen als nieuwe Shell-leverancier. MSA heeft veel aandacht voor veiligheidsinnovatie en verbonden technologieën, waardoor het bedrijf Shell perfect kan bijstaan onze doelen op het gebied van naleving, veiligheid, productiviteit en kostenbesparing te bereiken.”

Voorkeursleverancier

Bob Leenen, voorzitter van MSA International: “Na al meer dan 30 jaar met Shell te hebben gewerkt zijn we verheugd om de voorkeursleverancier te worden en een partnerschap voort te zetten waarmee Shell-medewerkers kunnen beschikken over de meest geavanceerde draagbare gasdetectieapparatuur die vandaag de dag beschikbaar is. In veel opzichten laat deze nieuwe overeenkomst zien dat MSA een 360-graden-aanpak heeft als het aankomt op de beoordeling van de veiligheid op de werkplaats. Van gasdetectie en hoofdbescherming tot valbescherming, industriële ademluchttoestellen en onze trainingsdiensten: wij kijken ernaar uit om onze relatie met Shell te blijven verbeteren en zijn streven naar en aandacht voor veiligheid op de werkplaats te ondersteunen.”

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie