Modderkolk nieuwe registered Alliance Partner van Schneider Electric

Modderkolk

Installatiebedrijf in de elektrotechniek en industriële automatisering binnen de waterindustrie Modderkolk is de nieuwste Registered Alliance partner van Schneider Electric (SE). Modderkolk is hiermee de eerste officiële partner op het gebied van telemetrie. De certificering formaliseert de verdieping in de samenwerking tussen beide partijen in de waterindustrie.

Het bedrijf Modderkolk is al circa 30 jaar gespecialiseerd in telemetrische oplossingen voor waterschappen en gemeentes. In de waterindustrie werken Schneider Electric en Modderkolk inmiddels zo’n twee jaar intensief samen, niet alleen omdat beide bedrijven klantgerelateerde uitdagingen grondig aanpakken, maar ook omdat beide bedrijven sterke duurzaamheidsambities hebben.

Alliance-partnerprogramma van Schneider Electric

Het Alliance-partnerprogramma van Schneider Electric is een programma voor system integrators dat hen de mogelijkheid biedt om expertise op te doen over producten van SE voor verschillende industrieën. Door middel van verschillende trainingen doen organisaties kennis op om projecten efficiënter en soepeler uit te kunnen voeren. Binnen het programma zijn er verschillende certificeringen: registered, certified en master.

Schneider Electric en Modderkolk werkten de afgelopen jaren nauw samen op het gebied van telemetrie-oplossingen. Daarbij gebruikt men EcoStruxure GeoSCADA. Naast samenwerking op productniveau, zijn de eerste trainingen en projecten voor EcoStruxure Automation Expert al ingepland.

Sander van Dasselaar, VP Industrial Automation BeNe van Schneider Electric: “Ik ben bijzonder verheugd dat onze samenwerking binnen de watermarkt met deze stap intensiever wordt. Het is met Modderkolk zeer aangenaam samenwerken, omdat onze cultuur en werkwijze sterk overeenkomen. Persoonlijk kijk ik er naar uit om hier verder invulling aan te geven. Ik ben ervan overtuigd dat onze bestaande en nieuwe relaties hiervan de vruchten gaan plukken.”

Modderkolk deelt dezelfde visie

Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk, voegt toe: “Niet alleen sluiten onze techniek en expertise goed op elkaar aan, maar we hebben vooral dezelfde visie op de markt en kunnen erg goed samenwerken. Daarnaast is de kennis en mate van ondersteuning die we krijgen van Schneider Electric erg waardevol.”

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie