Kogelkraan 546 Pro + PPA = kogelkraan 546 Pro P

Kogelkraan

De nieuwe pneumatische aandrijving uit kunststof van Georg Fischer is de ideale combinatie voor de kogelkraan 546 Pro. Deze unieke aandrijving wordt dan ook standaard geleverd op de kogelkraan 546 Pro. Het resultaat? De kogelkraan 546 Pro P. De ultieme combinatie van een uiterst betrouwbare kogelkraan met de optimale voordelen van een volledig kunststof, pneumatische aandrijving. Perfect geschikt voor uiterst corrosieve omgevingen.

Neem een kogelkraan 546 Pro…

Ondanks dat deze kogelkraan nog niet zo heel lang geleden geïntroduceerd is, is het zo lang- zamerhand een oude bekende geworden. Dat komt doordat de kogelkraan 546 Pro elke uitda- ging weerstaat en in veel applicaties toegepast wordt — van eenvoudige watertoepassingen tot aan hoog corrosieve, chemische applicaties. Het slimme, modulaire ontwerp maakt dat de ko- gelkraan altijd aanpasbaar is aan uw wensen en behoeftes.

… en neem een pneumatische aandrijving PPA…

De nieuwe PPA is een pneumatische aandrijving die volledig is vervaardigd uit kunststof, met alle voordelen daarvan als het gaat om resistentie en gewicht. De aandrijving heeft een sym- metrisch verdeeld verenpakket van 6 veren. U kunt zelf een aantal veren verwijderen, zodat de aandrijving eenvoudig om te bouwen is voor afsluiters met een lagedruktoepassing. Hierdoor is deze aandrijving uiterst flexibel in te zetten op basis van de applicatie. Zo verbruikt u met de PPA nooit onnodig veel energie én wordt de levensduur verlengd. Maar er is meer. De PPA is circa 30% compacter dan zijn voorganger en is uitvoerig getest onder de meest extreme om- standigheden. Met meer dan 250.000 cycli garanderen wij een hoge betrouwbaarheid gedu- rende de gehele levensduur. Daarnaast heeft de PPA een zeer hoge chemische bestendigheid vanwege de volledig kunststof uitvoering.

… en u krijgt de kogelkraan 546 Pro P

Combineer een kogelkraan en een pneumatische aandrijving die beide een zeer hoge chemi- sche bestendigheid hebben en je krijgt de ideale combinatie voor hoog corrosieve omgevingen, de pneumatische kogelkraan 546 Pro P. Vergeet de corrosieproblemen die ontstaan bij pneumatische afsluiters met metalen onderdelen en kies voor een uiterst betrouwbare langetermijn-oplossing. Eén keer kiezen en u heeft er geen omkijken meer naar.

Nu leverbaar

De nieuwe pneumatische kogelkranen 546 Pro P zijn nu leverbaar. Wilt u een bestaande pneu- matische kogelkraan met een PA aandrijving ombouwen naar een PPA aandrijving, dan kan dat via de 546 Pro interface. Met deze interface kunt u achteraf bestaande pneumatische kogelkra- nen ombouwen naar een Pro P versie met PPA aandrijving.

Meer informatie bij Georg Fischer

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie