Investor en accelerator Rockstart stapt in Tech2B

Tech2B

Rockstart, een internationale early-stage investor en accelerator, heeft via het Emerging Tech fonds in Tech2B geïnvesteerd. Het fonds, dat wordt ondersteund door Vækstfonden (Danish Sovereign Wealth Fund), family office De Hoge Dennen, diverse techondernemers, oprichters van Rockstart alumni en andere informele investeerders, richt zich voornamelijk op sectoren zoals Industry 4.0 & Advanced Analytics, Smart Societies, Digital Health, Data Privacy/Security en meer algemene toepassingen.

Met kantoren in Amsterdam, Nederland, Kopenhagen, Denemarken en Bogotá, Colombia, is Rockstart een team van 45+ professionals dat zich richt op het versterken van doelgerichte oprichters om schaalbaar te worden en een positieve verandering te bewerkstelligen op wereldschaal. Tot nu toe heeft Rockstart in meer dan 300 start-ups geïnvesteerd en de waarde van hun alumni bedraagt meer dan $1 miljard. Rockstart heeft succesvolle exits gerealiseerd zoals 3D Hubs, Wercker, Bouw7, iClinic en in 2021, Brincr en Dan.com.

Tech2B is een NextGen Manufacturing Ecosystem dat dynamische waardenetwerken biedt voor de Europese ontwerp- en productie-industrie. Het Tech2B-platform bereidt de continu veranderende ontwerp- en productie-industrie voor op de toekomst. Een veilige, cloud-gebaseerde omgeving verhoogt de transparantie en maakt het mogelijk om te focussen op procesoptimalisatie en duidelijke communicatie tussen partijen.

“Ons primaire doel bij Tech2B was om een strategische investeerder te vinden, en dat hebben we gevonden met Rockstart. Als community builder zijn we in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in de Nederlandse maakindustrie. Samen met Rockstart willen we deze reis voortzetten en onze startup transformeren tot een volwassen Europese marktspeler door hun acceleratieprogramma, expertise en netwerk”, aldus Tech2B CEO Sjors Hooijen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie