Intensivering samenwerking Schneider Electric en Automotion NV

Automation NV

Het bestaande partnership tussen Schneider Electric Nederland en Automotion NV – expert in High-Performance Motion & Robotics – wordt geïntensiveerd. Deze investering is onderdeel van de groeistrategie van Schneider Electric, waarbij wordt ingezet op het uitbreiden van kennis en het sneller naar de markt brengen van hoogwaardige robotsystemen met Remote Management-softwareoplossingen. Hiermee bieden Schneider Electric en Automation NV een toegevoegde waarde voor zowel machinebouwers als eindgebruikers.

Na een periode van 2 jaar met focus op marktontwikkeling en -verkenning, bleek de behoefte aan Remote Management-oplossingen groot. Deze behoefte wordt nu omgezet in realiteit. De meerwaarde van de oplossingen die Schneider Electric kan bieden, dankzij de kennis van Automotion NV, sluit aan bij de wensen van machinebouwers.

De digitaliseringsgolf en applicatie-uitdagingen waar machinebouwers mee te maken hebben, heeft geleid tot een investering in een versterkte lokale organisatie. Binnen deze organisatie kunnen Schneider Electric en Automotion NV machinebouwers in co-creatietrajecten beter ondersteunen met een optimale mix van applicatiekennis, kennis van de lokale markten en de lokale beschikbaarheid van expertise.

Een speciale focus binnen deze samenwerking is de Lexium MC12 multi-carrier. Dit recent gelanceerde innovatieve producttransportsysteem vindt zijn toepassing in de markt waarin Automotion NV van tegevoegde waarde is. Machinebouwers zoeken bij de High-Performance Motion & Robotics-applicaties namelijk een combinatie van uitstekende hardware en goede softwareoplossingen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie