imc Test & Measurement versterkt verkoopteam met Noud Schoffelmeer

imc Test & Measurement

imc Test & Measurement, leverancier van geavanceerde test- en meetoplossingen, breidt zijn verkoopteam uit met een nieuwe Sales Engineer. Noud Schoffelmeer (29) zal in de Benelux nieuwe klanten gaan adviseren over de meest productieve meetoplossingen in sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, energie, scheepvaart, automotive en defensie.

“Noud zal stap-voor-stap de wereld van R&D gaan ontdekken, in uiteenlopende industrieën. Als de COVID-omstandigheden dit toelaten nemen we hem mee naar innovatieve klanten om hem zo alle details te leren van de imc test- en meetoplossingen”, vertelt Ruud Overgaauw, directeur imc Test & Measurement.

Opleidingstraject tot Sales Engineer

Na een intensief opleidingstraject zal Noud als nieuwe Sales Engineer verantwoordelijk worden voor het acquireren van nieuwe klanten, het meedenken en vertalen van complexe technische vraagstukken naar concrete test- en meetoplossingen.

“Ooit wilde ik piloot worden, maar zag destijds van deze opleiding af door slechte marktomstandigheden. Achteraf gezien de juiste keuze, want tijdens mijn vervolgopleiding bleek al gauw dat ik techniek razend interessant vond”, verklaart Noud.

Met ‘Aviation Engineering’ als achtergrond, ruime verkoopervaring in de wereld van PLC’s, machinebouw, frequentieregelaars en servo’s, is Noud instaat op niveau te praten over diepgaande technische aspecten. Praktische en theoretische zaken, waar ingenieurs op Research & Development afdelingen mee te maken hebben. In Noud hebben we een echte techneut gevonden, met een stevig commercieel gevoel.

“In imc zie ik een club met specialisten, die al vele tientallen jaren uiteenlopende meet-technische vraagstukken weten op te lossen. De diversiteit qua toepassingen is enorm”, aldus Noud.

Over imc Test & Measurement

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt imc Test & Measurement hoogwaardige hardware- en software-oplossingen voor het extreem nauwkeurig meten van fysische grootheden. Denk hierbij aan krachten, trillingen, temperatuur, spanning en stroom.

Wereldwijd maken vele high-tech ontwikkelcentra, onderzoeks- en testafdelingen (R&D) gebruik van de uiteenlopende meetsystemen en software-oplossingen van imc. Ook biedt imc specifieke turnkey systemen aan voor testbanken, het bewaken van installaties of andere vormen van mechanische levensduurtesten. In de hoofdvestiging, van de in 1988 in Berlijn opgerichte onderneming, werken circa 260 mensen aan het continue ontwikkelen van de producten. Internationaal worden de producten en meetoplossingen van imc door 25 partnerbedrijven in 28 landen verkocht.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie