Hybride vakbeurs Electronics & Applications 2021

Materials+Eurofinish+Surface event parts2clean

Eerste hybride vakbeurs FHI: Electronics & Applications 2021 combineert online en offline

De online en offline community samenbrengen is enorm belangrijk voor FHI. Er is een digitaliseringsslag gaande bij de branchevereniging, maar dat wil niet zeggen dat fysieke events vergeten zijn. Integendeel! De hybride vakbeurs Electronics & Applications 2021 vindt plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september 2021 in de Jaarbeurs. Live ontmoetingen en online bijeenkomsten komen hier in hybride vorm samen.

Op de beursvloer van de hybride vakbeurs is volop gelegenheid tot netwerken. Ook is er een grote rol weggelegd voor het productieplein en de Live PIL. Op dit deel van de beursvloer komt de beursgadget tot stand. Dit jaar is dat de E&A parrot: een digitale papegaai die verschillende exposanten in de Jaarbeurs in elkaar zetten. Ook is er volop ruimte voor exposanten om hun nieuwste innovaties te tonen op het demoplein. Voor bezoekers valt er dus een hoop te beleven.

Normaal gesproken krijgen de thuisblijvers ongelijk, maar in het geval van E&A 2021 is dat niet het geval! De vakbeurs is dit jaar ook vanuit de luxe van de eigen luie stoel te bekijken. De seminars zijn namelijk ook via een stream te volgen. Dit webinar kan men op elk gewenst moment terugkijken. Zo hoeven mensen die geen tijd hebben om naar Utrecht af te reizen toch hun gewenste kennissessie volgen.

Door de coronacrisis was FHI genoodzaakt om een digitaliseringsslag te maken. Dat wierp zijn vruchten af en er werd een nieuwe doelgroep aangeboord. Op de digitale events komt een ander soort bezoeker op af. Bij sommige online FHI events is zelfs zeventig tot tachtig procent van de aanmeldingen nieuw.

Studio

De bundeling van fysiek en digitaal gebeurt in de toekomst vaker bij FHI. Er is een studio ingericht van waaruit webinars en kennissessies plaatsvinden. Om hybride vakbeurs E&A 2021 aan te prijzen, is deze studio ook erg geschikt. Leden kunnen gebruikmaken van deze ruimte en apparatuur tegen en gereduceerd tarief. Het is een ideale manier om een video op te nemen waarin men mensen oproept de beurs te bezoeken. Op de beursvloer kan men bestaande banden aanhalen, nieuwe klanten ontmoeten en de nieuwste trends en innovaties met eigen ogen zien.

Als branchevereniging vindt FHI het erg belangrijk om partijen bij elkaar te brengen. De hybride vakbeurs is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.