Hiflex verhuisd naar een state-of-the-art faciliteit

Hiflex verhuisd

Hiflex verhuisd naar een nieuw pand in Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds de oprichting in 2000 heeft Hiflex een reputatie opgebouwd als een bedrijf dat sterk in support is en zich richt op het leveren van componenten en kennis in de industriële automatisering. Nu, met de verhuizing, versterkt Hiflex zijn positie in de markt en biedt het bedrijf nog meer mogelijkheden om zijn klanten te ondersteunen.

Hiflex is een Nederlandse importeur van gerenommeerde merken zoals Invertek, Mitsubishi Electric, en Hitachi. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan van frequentieregelaars, PLC’s, bedienpanelen, en SCADA-systemen, die uit voorraad leverbaar zijn. Met meer dan drie decennia aan ervaring, is het deskundige team van Hiflex uitgerust om engineers en technici te voorzien van optimale oplossingen voor hun automatiseringsvraagstukken. Zij zijn tevens Preferred Partner van Mitsubishi Electric Factory Automation.

Hiflex verhuisd niet alleen adres

Dat Hiflex verhuisd is meer dan een fysieke transitie; het is een stap voorwaarts in het faciliteren van groei en het verder ontwikkelen van het hoge niveau van service en ondersteuning waar Hiflex om bekend staat. De verhuizing naar het circulaire bedrijfsterrein Ambachtsezoom getuigt van een engagement voor duurzaamheid en innovatie.

Klanten profiteren van de 24/7 bereikbaarheid voor noodgevallen, waarbij Hiflex’s eigen servicedienst klaarstaat om snel reparaties uit te voeren, of het nu op locatie is of in de goed uitgeruste service werkplaats. Het magazijn is zelfs buiten kantooruren open voor noodleveringen, wat de betrouwbaarheid en klantgerichtheid van het bedrijf siert.

Hiflex zet zich ook in voor kennisoverdracht door regelmatig trainingen te verzorgen in hun moderne trainingscentrum. Dit onderwijsaanbod, samen met de informatieve webshop en de kwartaalnieuwsbrieven, maakt Hiflex een volwaardige partner in industriële automatisering.

De verhuizing van Hiflex is dus meer dan alleen een adreswijziging; het is een bevestiging van hun voortdurende toewijding aan kwaliteit, ondersteuning en innovatie in de automatiseringstechniek. Hiflex nodigt relaties uit om het nieuwe pand te bezoeken en zelf de vooruitgang te ervaren.

Meer informatie over de producten en diensten van Hiflex

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie