Gratis webinar over ultrasone gaslekdetectie

Ultrasone gaslekdetectie

Hitma organiseert gratis webinar over ultrasone gaslekdetectie

Op 4 november 2021 delen twee specialisten van Hitma en Det-Tronics hun kennis over ultrasone gaslekdetectie tijdens een gratis webinar. In 60 minuten worden deelnemers online bijgepraat over deze technologie en hoe deze de veiligheid binnen bedrijven optimaliseert.

Gastspreker Det-Tronics

Gas- en vlamdetectiespecialist bij Hitma, Peter Adema, geeft tijdens het webinar uitleg over de basis van gasdetectie, ook wel het horen-, zien- en ruiken-principe. Adema heeft Richard Barry, specialist bij Det-Tronics, uitgenodigd om zijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis over ultrasone gaslekdetectie tijdens het webinar te delen. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de twee specialisten.

Optimale veiligheid met ultrasone technologie

Ultrasone gaslekdetectie is een robuuste en betrouwbare oplossing om gaslekken te detecteren via microfoontechnologie. Bij het beschermen van processen en de omgeving tegen gasexplosies biedt deze technologie aanvullende veiligheid op traditionele gasdetectietechnologieën. Tijdens het webinar horen deelnemers hoe deze technologie precies werkt, of deze geschikt is voor hun toepassing en wat de opties zijn.

Aanmelden

Aan het eind van het webinar weten deelnemers hoe ultrasone technologie helpt de gaslekdetectie te optimaliseren en daarmee de veiligheid te vergroten. Geïnteresseerden kunnen zich voor het gratis Hitma-webinar ultrasone gaslekdetectie aanmelden via de volgende link: Gratis webinar: optimale veiligheid met ultrasone gaslekdetectie (hitma-gasdetectie.nl).

Over Hitma

Hitma Groep is een technische handelsmaatschappij. Sinds 1926 biedt het bedrijf producten en service voor de procesindustrie, farmacie, olie- en gaswinning, energiebedrijven, high tech-sector, ziekenhuizen en de installatiebranche. Bij Hitma werken technische specialisten die bedrijfsprocessen en knelpunten begrijpen en hiervoor maatoplossingen verzorgen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Linkedin5

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.