eReM Elektrotechnici neemt Croonwolter&dros Paneelbouw over

eReM Elektrotechnici

eReM Elektrotechnici BV neemt, als onderdeel van P&V Panels Group (BE), de divisie paneelbouw van Croonwolter&dros BV over. De 25 werknemers verhuizen van Dordrecht naar de eReM-locatie in Zwijndrecht. Voor P&V Panels Group is dit, na de overname van eReM in november 2021, de tweede overname in Nederland. Maar niet de laatste. “We blijven op zoek naar nieuwe opportuniteiten in Nederland”, zegt Joris Vrancken, CEO van paneelbouwer P&V Panels.

Croonwolter&dros BV maakt deel uit van bouw- en techniekbedrijf TBI Holdings. Hun afdeling paneelbouw wordt nu onderdeel van eReM Elektrotechnici te Zwijndrecht. “Hiermee stoot Croonwolter&dros die specifieke activiteit volledig af”, vertelt Joris Vrancken. “De 25 medewerkers van de paneelbouwer worden overgenomen door eReM. Ze zullen op korte termijn verhuizen naar de locatie van eReM Elektrotechnici in Zwijndrecht.”

Sander van Gool, Sales Director bij eReM Elektrotechnici vertelt over de overname: “Naast de overlappende activiteiten op het gebied van industriële automatisering, halen we met deze overname van de paneelbouwdivisie van Croonwolter&dros specialisten in huis op het gebied van laagspanningsverdeelinrichtingen. Hiermee kunnen we eReM nog meer uitbouwen tot een allrounder. Zo kunnen we vanuit Zwijndrecht een totaaloplossing bieden aan de Nederlandse markt: ontwerp, bouw, installatie, onderhoud en upgrade van panelen. Van alle mogelijke merken en voor alle mogelijke sectoren.”

“Na de overname van eReM Elektrotechnici in november 2021, is deze overname een volgende stap in Nederland.” Aldus Joris Vrancken, hij vervolgt: “Met de specialisten van de divisie paneelbouw van Croonwolter&dros halen we én extra expertise én extra slagkracht in huis. De volgende maanden gaan we aan de slag om de processen in Zwijndrecht verder te optimaliseren. Zo kunnen we de groei realiseren die we voor ogen hebben.”

P&V Panels Group groeit verder in Nederland

Na Bekaert Electric (Kortrijk) in 2019, EBB (Genk) in 2020 en eReM Elektrotechnici in 2021 (Zwijndrecht) is dit de vierde toevoeging aan P&V Panels Group in vier jaar tijd.  Ondertussen blijft Vrancken uitkijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt. “Het is onze ambitie om ook in de rest van Nederland voet aan grond te krijgen. Er zijn weinig Nederlandse sectorgenoten die ons totaalpakket op gebied van paneelbouw kunnen aanbieden. De opportuniteit is er dus.”

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.