Equans behaalt certified level in Alliance Partner Program Schneider Electric

Equans

Equans Nederland, technisch dienstverlener en expert in technische, innovatieve en duurzame oplossingen voor de utiliteit, industrie en infra, heeft het ‘certified level’ in het Alliance Partner Program van Schneider Electric behaald. De certificering is een volgende stap in de samenwerking tussen de twee partijen.

Het Alliance Partner Program van Schneider Electric is een programma voor system integrators dat hen de mogelijkheid biedt om expertise te verwerven over producten van Schneider Electric voor verschillende industrieën. Door middel van verschillende trainingen doen organisaties kennis op om projecten efficiënter en soepeler uit te kunnen voeren. Binnen het programma zijn er verschillende certificeringen: registered, certified en master. Equans Nederland had het registered level al bereikt en dankzij het afleggen van aanvullende examens heeft het bedrijf een hoger level behaald.

William van Gaal, Manager Operations Zuid-Nederland bij Equans is enthousiast over de certificering. “Sinds 2007 zijn onze medewerkers al op verschillende disciplines gecertificeerd. Een hoger level bereiken betekent voor ons dat onze medewerkers nog meer technische kennis verwerven over de producten van Schneider Electric. Wat voor onze opdrachtgevers een garantie is voor de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening. Beide partijen hebben als doel om stappen te zetten in de energietransitie en verduurzaming, daarin kunnen ze elkaar als partners volledig in vinden” aldus Van Gaal.

De hogere certificering werd op 1 maart gevierd met een bezoek van Remco Deerenberg, Alliance Partner Manager bij Schneider Electric en account manager Erik van Wijk, aan het kantoor van Equans in Arnhem. Deerenberg: “We zijn trots op Equans en zijn blij dat we onze samenwerking nu nog meer kunnen uitdragen. Het behalen van een certified level heeft vele voordelen, waaronder meer trainingsmogelijkheden en kennisuitwisseling over technische ontwikkelingen en de producten van Schneider Electric.”

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.