Emerson Premium Partner op ACHEMA Pulse

9
ACHEMA Pulse

Emerson is premium partner op de ACHEMA Pulse

Op de ACHEMA Pulse organiseert Emerson op 15 en 16 juni maar liefst 18 sessies waaronder keynotes op het gebied van thought-leadership, casestudies door gebruikers en technologiepresentaties.

De belangrijkste expertisegebieden die worden behandeld, zijn Industrie 4.0 en duurzaamheid in de chemische en life science industrieën.

De belangrijke toepassingen worden gepresenteerd, evenals op Plantweb gebaseerde oplossingen en productreleases, met technologieën van besturingssystemen en software tot kleppen, controllers en actuatoren en meetinstrumenten.

De bekendste merken van Emerson worden tentoongesteld, waaronder Rosemount, DeltaV, Micro Motion, Fisher, Branson, Aventics, Vanessa, ASCO, Appleton en KTM.

Emerson nodigt u uit voor ACHEMA Pulse. Maak uw account aan op de ACHEMA Pulse-website en ontvang vervolgens uw gratis ticket met de Emerson-promotiecode: VKBa3.

De ACHEMA Pulse heeft een wereldwijd publiek met meer dan 150.000 bezoekers uit 150 landen. Drie evenementenplatformen – ACHEMA, AchemAsia en ACHEMA Pulse – inspireren tot duurzame verbindingen tussen chemici, ingenieurs en procestechnici, maar ook biotechnologen, energie- en milieudeskundigen, IT-specialisten en bekwame experts uit vele andere disciplines. ACHEMA Pulse is het digitale vlaggenschipevenement voor de wereldwijde procesindustrie.

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.