Electro Rent herstart en verruimt distributie met Keysight in Europa

Electro Rent

De internationale leverancier op het gebied van elektronische testapparatuur Electro Rent, herstart en verruimt haar distributieovereenkomst in Europa met Keysight Technologies. Klanten kunnen gebruik maken van nog meer aanschafkeuzes die de meetexpertise en productbreedte van Keysight combineren met de snelheid, het gemak en de vlotte verzending die Electro Rent biedt vanuit haar Europese magazijnen en logistieke centra. De ontwikkeling is het begin van de uitbreiding van Electro Rent, naar een volledig aanbod van meerdere leveranciers voor de aankoop van nieuwe apparatuur.

Electro Rent is al sinds 1965 werkzaam en biedt klanten diverse manieren om elektronische test- en meetoplossingen te vinden. Deze nieuwe distributieovereenkomst met Keysight vormt een verdere uitbreiding van het aanbod van Electro Rent, en vult daarmee haar kernactiviteiten op het gebied van verhuur en financiële oplossingen aan om klanten nog meer keuze te geven. Daarnaast biedt het bedrijf kwalitatief hoogstaande gecertificeerde tweedehands apparatuur, en vermogensbeheer- en trackingsdiensten om de efficiëntie van testactiviteiten te vergroten. Tezamen garandeert dit dat klanten gebruik kunnen maken van een volledig aanbod van aanschafopties, en diensten om geld te besparen en om de manier waarop ze instrumenten inzetten te optimaliseren.

Een ‘nieuwe’ toekomst met Electro Rent

Electro Rent beschikt over distributieafspraken met Original Equipment Manufacturers (OEM’s) van diverse grote merken in de VS, en had voorheen een vergelijkbare relatie met Keysight in Europa. De nieuwe ontwikkelingen vertegenwoordigen een verdere bevestiging van deze langlopende samenwerking. Het bedrijf herstart nu haar overeenkomst met Keysight, en wordt distributeur van het premiumassortiment distributieproducten van Keysight voor meer Europese landen, namelijk het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

“Het opnieuw uitvoeren van de distributie van Keysight is een belangrijke ontwikkeling voor Electro Rent waarmee we, naast onze bestaande verhuurdiensten, de aanschaf van nieuwe elektronische test- en meetapparatuur kunnen aanbieden”, verklaart Gavin Lessing-Caller, Senior Vice President en General Manager EMEA van Electro Rent.

“Door de test- en meetmarkt een daadwerkelijke volledige dienstenportefeuille met aanschafopties aan te bieden, kunnen we aan de behoeften van een steeds bredere klantenkring voldoen, met name bedrijven die op zoek zijn naar een strategischer aanpak van testinkoop die innovatie en groei ondersteunt. Electro Rent wordt “één bron” voor alle test- en meetbenodigdheden, ongeacht of er voorkeur bestaat voor CAPEX of OPEX. Bedrijven hoeven niet verder te zoeken dan Electro Rent voor de juiste oplossing.”

Alle voordelen in EEN

Tot nu toe was de keuze ‘kopen’ of ‘huren’ voor test- en meetapparatuur altijd enigszins gescheiden, waardoor het voor veel bedrijven moeilijk was om de beste opties voor aanschaf van apparatuur op dezelfde basis met elkaar te kunnen vergelijken. Met de focus op één bron die alle oplossingen biedt, verkrijgen klanten onmiddellijke toegang tot pasklare apparatuur van Keysight, naast deskundige technische ondersteuning van beide bedrijven. Electro Rent streeft ernaar om in de nabije toekomst het één bron-aanbod uit te breiden met andere prominente OEM’s, en daarmee de klant nog meer keuze te bieden in haar snel uitbreidende volledige dienstenaanbod van de test- en meetmarkt.

Alle test- en meetprofessionals die in de industrie werkzaam zijn, kunnen baat hebben bij een samenwerking met Electro Rent. Het volledige aanbod van diensten, advies en ondersteuning van het bedrijf betekent dat de optimale oplossing binnen handbereik ligt. Gebruikers van test- en meetapparatuur, bestekschrijvers en inkopers kunnen hiervan profiteren, evenals project- en programmamanagers. Bovendien kan Electro Rent helpen bij het vaststellen van de optimale combinatie van aanschafopties, voor het ondersteunen van het toekomstige succes van bedrijven die gebruikmaken van testen en meten.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie