Debby Slofstra nieuwe Country President Schneider Electric

37
Debby Slofstra Schneider Electric

Debby Slofstra opvolger van Paul Bron

Schneider Electric, leverancier van energiemanagement en automatisering systemen, kondigt vandaag de benoeming van Debby Slofstra aan als nieuwe Country President in Nederland. Slofstra is op 1 januari 2021 gestart in haar nieuwe rol en volgt hiermee Paul Bron op die binnen Schneider Electric Vice President Ecommerce voor Europa wordt.

Slofstra richt zich in haar nieuwe rol op verdere groei van Schneider Electric dat onmisbare technologie biedt voor een duurzame toekomst. Dit doet de organisatie met energietechnologie en automatiseringsoplossingen voor onder meer woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en de industrie. Binnen Schneider Electric werkte Slofstra sinds oktober 2017 als Vice President Building in Nederland waar zij verantwoordelijk was voor de divisie die bedrijven helpt bij het bouwen en beheren van energie-efficiëntere, duurzamere en gebruiksvriendelijkere gebouwen. Voor Schneider Electric werkte Slofstra als Commercial Director bij Honeywell Building Solutions.

Debby Slofstra: “We gaan ons dit jaar bij vol enthousiasme inzetten om Schneider Electric Nederland verder te laten groeien en onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. Met onze partners zetten we ons daarnaast hard in om onze ambities op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid waar te maken.”

Paul Bron start als Vice President Ecommerce Europe

Paul Bron gaf leiding aan de Nederlandse organisatie van Schneider Electric sinds 2015 in Nederland. Voor deze tijd werkte Bron als Vice President van de Nederlandse IT-divisie en was hij EMEA General Manager voor APC, wat in 2007 werd overgenomen door Schneider Electric. Als Vice President Ecommerce wordt Bron verantwoordelijk voor de digitale groei van de organisatie in Europa.

Paul Bron: “Binnen Schneider Electric heb ik de afgelopen jaren in veel uitdagende functies gewerkt en ik ben dan ook blij wederom een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen Schneider. Debby Slofstra heeft zich de afgelopen jaren bewezen als sterke leider, dus draag ik het stokje met een gerust hart aan haar over.”

Over Schneider Electric

Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen voor iedereen. We noemen dit Life Is On.

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.