dataFEED verruimt de mogelijkheden van data-integratie

dataFEED

De nieuwe versie V5.10 van Softing’s dataFEED OPC Suite Extended biedt MQTT subscriber functionaliteit en uitgebreide opties voor data preprocessing.

Versie V5.10 van Softing’s dataFEED OPC Suite Extended is vrijgegeven. Met behulp van de nieuwe MQTT Subscriber kunnen data van een MQTT Broker worden ontvangen en via OPC UA naar andere toepassingen worden doorgestuurd of naar een besturing worden geschreven. Hierdoor kan bijvoorbeeld een recipe manager in de cloud worden geïmplementeerd. Bovendien maken uitgebreide en flexibele data preprocessing functies nu het maken van wiskundige en logische berekeningen mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn het omzetten van een temperatuurwaarde van Celsius naar Fahrenheit of het uitfilteren van een specifiek bit van een woord.

“De dataFEED OPC Suite Extended maakt het aanleveren van productiedata voor IoT cloud toepassingen eenvoudig en veilig”, vertelt Andreas Roeck, productmanager bij Softing Industrial. “Met elke update streven we ernaar om de mogelijkheden van data-integratie verder uit te breiden en nog flexibeler te maken. Op deze manier bieden we onze klanten en partners een toekomstbestendige oplossing.”

dataFEED OPC Suite Extended is een compleet pakket voor OPC communicatie en cloud connectiviteit in één enkel product. De suite kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de besturingen van toonaangevende leveranciers en om verbinding te maken met IoT apparaten.

Een gratis proefversie van dataFEED OPC Suite Extended V5.10 kan worden gedownload van de Softing website.

Over Softing

Softing is een managementholding die wordt bestuurd overeenkomstig de principes en waarden van Duitse middelgrote ondernemingen. Door de toenemende internationale focus van zijn operationele divisies, wordt Softing tevens door mondiaal opererende bedrijven gewaardeerd als een strategische partner. De Automotive, Industrial en IT Networks business segmenten brengen, naast services, geavanceerde software en hardware producten op de markt. In nauwe samenwerking met klanten, maakt Softing onder meer gebruik van standaard producten van hoge kwaliteit, voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen die een brug slaan tussen verschillende technologieën. Softing’s engineering vernuft implementeert en verbetert data- en informatie-uitwisseling, zodat klanten hun waardeketens verder kunnen optimaliseren.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie