Waardevol inzicht in machineprestaties

Machineprestaties

B&R biedt eenvoudig, flexibel overzicht van historische gegevens van machineprestaties

Het is nu eenvoudig om historische, procesvariabele gegevens van machineprestaties weer te geven in HMI-toepassingen. Machineoperators kunnen hun processen constant monitoren en optimaliseren. Een duidelijk overzicht van de machineprestaties maakt vroege detectie van onregelmatigheden mogelijk en helpt de onderhoudskosten te minimaliseren.

Het nieuwe OnlineChartHDA HMI, onderdeel van het mapp View softwarepakket, geeft gebruikers waardevol inzicht in hoe hun machines presteren. Procesgegevens worden via machinebesturing constant geregistreerd en automatisch beschikbaar gesteld aan deze widget.

Open communicatiestandaard

De oplossing is gebaseerd op de OPC UA standaard. Machinegegevens worden verkregen van een OPC UA server en weergegeven in de HMI applicatie met behulp van een gestandaardiseerde interface, zodat de widget gegevens kan gebruiken van elk apparaat dat beschikt over een OPC UA server. Alle instellingen, inclusief de verversingssnelheid en buffergrootte, worden op de server geconfigureerd.

State-of-the-art gebruikersinterface

Het mapp View softwarepakket geeft automatiseringsengineers alle tools die ze nodig hebben om krachtige, intuïtieve, web-enabled HMI toepassingen te maken. Met kant-en-klare widgets kunnen ze moderne HTML5 applicaties creëren. Gebruikers slepen eenvoudig de OnlineChartHDA widget naar het gewenste scherm in de HMI-applicatie en configureren deze indien nodig. Multi-touch bewegingen zoals vegen en zoomen zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring.

Over B&R

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en vestigingen over de hele wereld. Op 6 juli 2017, werd B&R een businessunit van ABB. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R state-of-the-art technologie met geavanceerde engineering om klanten in vrijwel elke industrie te voorzien van complete oplossingen voor machine- en fabrieksautomatisering, motion control, HMI en geïntegreerde veiligheidstechnologie. Met industriële IoT-communicatie standaarden zoals OPC UA, POWERLINK en openSAFETY, als ook met de Automation Studio softwareontwikkelomgeving, herdefinieert B&R voortdurend de toekomst van automatiseringsengineering. De innovatieve geest die B&R in de voorhoede van de industriële automatisering houdt, wordt gedreven door een engagement om processen te vereenvoudigen en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.