Control techniques onthult nieuwe identiteit

Control Techniques

Control techniques onthult gedurfde nieuwe identiteit

Control Techniques, een Nidec merk, heeft een nieuwe identiteit gelanceerd. Dit is de volgende stap in de evolutie van het merk.

Klanten, partners en werknemers zullen een opvallende wijziging zien in de visuele identiteit van het merk. Er is een merkstrategie gedefinieerd die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen, die achter het ‘gezicht’ van het merk zit. Het beschrijft de drijfveer, de visie en wat wordt gedaan om daar te komen. De belofte aan de klanten en de principes die het gedrag en de beslissingen sturen.

Pam Chahal, Global Marketing Director: “Het was al een tijdje duidelijk dat er op de markt wat verwarring bestond over wie Control Techniques is en waar het bedrijf staat in het huidige aandrijflandschap. Recent veranderde het bedrijf van eigenaar. Die wijziging bracht uitdagingen met zich mee, maar nu zitten we weer helemaal op één lijn en kijken we naar de toekomst.

“Voor de lancering van onze nieuwe identiteit zijn wij bij het begin begonnen en probeerden wij antwoord te geven op de fundamentele vragen waarmee elke organisatie wordt geconfronteerd. Na het doorlopen van verschillende fases kwamen wij tot de lancering van dit boeiende nieuwe merk. Control Techniques is al bijna 50 jaar actief. We hebben dus al een flinke geschiedenis en ervaring opgebouwd. Door ons op onze sterke punten te richten hebben wij een gedurfde, nieuwe visie ontwikkeld voor de toekomst van onze organisatie. Dit bevestigt onze positie als uitdager van de gevestigde orde.

“Het was erg boeiend te zien, tijdens de ontwikkeling van deze nieuwe visie, hoe gepassioneerd onze mensen zijn. De uitdrukking ‘drives obsessed’ is ontstaan na het zien van de ‘drive’ en het doorzettingsvermogen van onze mensen om samen met onze klanten geweldige resultaten te bereiken.”

Anthony Pickering, President Control Techniques, voegt toe: “Control Techniques was te lang het beste bewaarde geheim in de wereld van aandrijftechniek. Dat moet stoppen. Wij zijn hét oorspronkelijke merk voor aandrijftechniek, met een lange geschiedenis van industriële innovaties. Wij hebben reden om te laten zien dat we er zijn en om zelfverzekerd te zijn. Deze boeiende, nieuwe identiteit zal ons helpen de aandacht van de mensen te trekken en ons weer daar te brengen waar we volgens ons thuishoren.”

Control Techniques is specialist in elektrische aandrijftechniek, met een rijke geschiedenis en onderdeel van de internationale onderneming Nidec. We zijn een uitdager met een grote naam in de aandrijftechniek. Onze houding om uitdagingen niet uit de weg te gaan leidt er vaak toe dat we samenwerken met klanten om te innoveren en problemen op te lossen waar anderen dat niet doen. We zijn trots op de service die we bieden, lokaal en met al onze internationale collega’s. Wij zijn vakidioten en onze ambitie dwingt ons alle aandrijfvraagstukken op te lossen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie