Bedieningspaneel voor hoogwaardige toepassingen

Bedieningspaneel

Bedieningspaneel voor veeleisende web-gebaseerde HMI-applicaties

B&R heeft de krachtige T80 bedieningspaneel toegevoegd aan haar Power Panel T-serie reeks. Een krachtige Intel Atom-processor maakt veelzijdige, dynamische web-gebaseerde HMI-oplossingen mogelijk. Het elegante glazen scherm maakt de Power Panels de perfecte keuze voor een high-end machine.

Het bedieningspaneel heeft een geïntegreerde randbescherming om de zware omstandigheden van dagelijks gebruik te doorstaan. Door haar geringe inbouwdiepte zijn de schermen eenvoudig in een schakelkast of zwenkarmsysteem te monteren. Het capacitieve multitouch scherm reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs bij bediening met dikke lederen handschoenen. De B&R Power Panels zijn verkrijgbaar met display-diagonalen variërend van 7″ tot 15″.

Eenvoudige configuratie

Het bedieningspaneel wordt geleverd met een geïntegreerde servicepagina. Deze pagina opent zonder dat deze geïnstalleerd hoeft te worden en maakt configuratie van het IP-adres, de DHCP-server en de schermbeveiliging mogelijk. Deze instellingen kunnen eenvoudig worden opgeslagen op een USB-stick en zo worden gekopieerd naar andere Power Panel T80 apparaten.

Beveiligd besturingssysteem

Het besturingssysteem van het bedieningspaneel is volledig beveiligd tegen ongewenste wijzigingen door applicatieprogramma’s. Op het moment dat de T80 in bedrijf is, worden applicatiegegevens uitsluitend opgeslagen in het “vluchtig” RAM-geheugen. De prestaties en stabiliteit van het besturingssysteem worden daarom niet beïnvloed door gegevensfragmentatie, zelfs niet na jaren gebruik. Het besturingssysteem is tevens beveiligd tegen sabotage.

De T80 zorgt voor een compleet B&R bedieningsterminal aanbod. Samen met de T30 en de T50 biedt B&R een uitgebreide aanbod die schaalbaar is, zowel qua kosten als in prestaties. De Power Panels zijn ook verkrijgbaar in een C-serie variant, deze bevatten een geïntegreerde controller.

Over B&R

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds 6 juli 2017, is B&R onderdeel van ABB. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R hightech hard- en software met state of the art engineering. Daarmee worden in vrijwel elke branche complete oplossingen geboden op het gebied van machinebesturing, motion control, CNC en robotica, HMI, geïntegreerde veiligheidsbesturingen en DCS-oplossingen voor Machine & Factory Automation. Met Industrial IoT communicatie standaarden zoals OPC UA, POWERLINK en openSAFETY, als ook met de Automation Studio ontwikkelomgeving, herdefinieert B&R voortdurend de toekomst van de industriële automatisering.

Meer informatie

Lees ook:
Module voor AI en machine vision toepassingen
Gigabit Ethernetswitch voor bandbreedte-intensieve industriele toepassingen
Hoe ASML monopolist werd

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.